2021-03-07

Viikon kuva - Tarjan viimeinen matka

Perjantaina oli sitten Tarjan viimeinen matka - ei ollut pitkä, vain kappelin toimistolta pari sataa metriä isänsä viereen. Onneksi sai tehdä tuon päätösreissun mun kanssani. 
Tarja had her last trip on Friday. It wasn't very long - just two hundred meters from the chapel office next to her father's grave. But she did it with me. 


2020w09 Tarja's last trip with me


Ulkomaan työ- ja lomamatka-excelini mukaan ollaan Tarjan kanssa käyty tämän yhteisen 21 vuoden aikana kotimaan rajojen ulkopuolella 66 kertaa. Tuolla listalla meidän 8kk ulkomailla oloa sapattivuonna 2016 on neljä riviä. Tarja oli kyllä täydellinen reissukaveri mulle.

Tänään on Tarjan nimipäivä. Onnea kaikille muille Tarjoille, Taruille ja Taika-nimisille. Mun Tarja oli hyvä ihminen, joka ei vain nähnyt ihan kaikkea. Mutta eipä kukaan meistä kaikkea huomaa. Ikävä on kultaani ❤️, mutta päivä kerrallaan tästä jatketaan.
I have a list of my work and vacation trips and according to it Tarja and I have travelled together 66 times outside of Finland during these 21 years. The eight months of travelling during our sabbatical year is four lines on that list. Tarja was a perfect travelling buddy for me.

Today's the name day of Tarja. Congrats to all other Tarja's out there. Your namesake was a good person with her own limitations. Like we all have. I miss my darling ❤️ but life goes on day by day.6 kommenttia:

 1. Ajattelinkin Tarjaa juuri aamulla, kun huomasin, että on hänen nimipäivänsä.

  Paljon ehditte nähdä ja kokea ja tuo sapattivapaa oli huikea seikkailu. Olisi suonut yhteisten matkojenne vielä jatkuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Näin mekin molemmat oltais haluttu. 😔 Jos toi korona vielä pitää pitkään aloillaan, niin ehkä tässä taas pääsee tuonne yhteisiin reissukuviin käsittelemään ja julkaisemaan niitäkin.

   Poista
 2. En ole kovin kauan seurannut blogiasi enkä tietenkää teitä tunne/tuntenut, mutta miten mulla on sellainen olo, että sun Tarjasi näki huomattavasti paljon enemmän kuin moni muu elämäsä aikana. Sydänkin on aika hyvä apu, kun näkemisestä on kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, Tarjalla oli taas sen näkövammaisuuden takia hyvä muisti ja osasi keskittyä kuuntelemiseen, joten ihan täysin pärjäsi muillekin. Ja sydäntä riitti! ❤️

   Poista
 3. R.I.P. tavataan kirjoittaa, joskus tuo enklanti sopii täydellisesti tilanteisiin.
  Hyvä Timo että et ole jäänyt jumiin suruusi, kyl se siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tästä talvi vielä loppuun ja sitte hoidellaan kevät.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.