2021-04-24

Saturday classic - kurkkulaulua Mongoliasta

Klassikkosarjan kolmantena soitin The Who -bändiä, nyt mennään tavallaan lähelle, eli The HU. Heidän isoin hittinsä on tämä Yuve Yuve Yu, jossa kurkkulaulu on yhdistetty rokkiin (kuten muussakin musiikissaan).
In the beginning of this classic series my third post was about The Who. This is quite close, namely The HU. Their biggest hit is this song called Yuve Yuve Yu. The band combines overtone singing and rock in their music.

Jos kuva on liian kapea, niin kannattaa vaihtaa koko ruudun kokoiseksi - videon maisemat on uskomattoman hienoja.

Pojat on kotoisin Mongoliasta ja virkistävää vaihtelua näille yleensä musavideoilla näkyville kansallisuuksille ja tuo selvästi uutta tyyliä pakettiin. Youtube-kanavallaan on pari muuta rock-videota, mutta suurin osa siellä on heidän hauskasti nimettyä HU's in the kitchen? -kokkauspätkiä. 😄

Lisää klassikkoja täällä.
Since the video may show as really wide you can change it to full screen to better see all the amazing scenery.

The guys are from Mongolia which is a refreshing change to all more usual nationalities and certainly gives its own spice to music. Their Youtube channel has few other rock videos, but most videos are of their series 'HU's in the kitchen?' 😄

More classics to be found here.9 kommenttia:

 1. Ei öprinäheviä vaan örinäfolkkia. Paikalliset sienet tms. maistuu ilmeisesti. Livenä leirinuotion ääressä olis oikea elämys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoista en saanut selvää. 😀 Ei ollenkaan paha, olen jo useamman krt kuunnellu.

   Poista
  2. Näinpä Pasi, sanat varmaan vaikeat kun ei paikallisesta kielestä mitään hajua! 😊 Tuo menee kyllä laajalti, kun anoppi 81+ tykkäs että onpas hyvää musaa!

   Poista
 2. Tästä kurkkulaulannasta oli joskus puhetta näiden klassikoiden yhteydessä ja silloin kuuntelin tuota Huta tuubista aika paljon. On kyllä huikeaa, tykkään. Juuri tätä biisiä olen veivannut useamman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän oli tua näitten omalla kanavalla tullut uutta musaa, toivottavasti on teon päällä kuitenkin.

   Poista
 3. Olet soittanut tämän tässä joku kerta, innostuin silloin ja nyt kuntelen ajoittain. Tykkään varsinkin Wolf totem -biisistä missä Papa Roach -laulaja vetää enklannin osuudet. Eritttäin hienoja videoita ja nuo soittimet on ulkonäöltään todella pärätyttäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Sus' muistelinkin että jossain meidän kommenteis tää tuli esille ja tuli lisättyä omalle klassikkolistalle ja nyt tuntui olevan sen aika. Joo, tuo Wolf oli parempi kuin se kolmas iso video.

   Poista
 4. Johan oli kova! Tätä täytyy kuunnella lisää, tykästyin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis, harmi että ovat laittaneet noin laajakulmaisen videon kun vaatii aika ison ruudun, että maisemat pääsee oikeuksiinsa. Mutta musa tosiaan hyvää.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.