2021-04-26

Viikon kuva - hyödyllinen takatalvi

Uuden sähköpyörän testailut jäikin viime viikolla vähemmälle, kun loppuviikosta saatiin takatalvea ja reippaasti lunta. Ulkona oli 'onneksi' sen verran kylmää, että lauantaina sain vihdoin hoidettua pitkään rästissä olleen pakastimen sulattamisen.
Last week I didn't do any test drives with my new e-bike because of the surprise snow that we got at the end of the week. 'Fortunately', it was cold enough outside so that I could finally do that freezer melting that's been on my list for a long time.


2021w16 Snow surprise


Hyvää kevättä kaikille! 🍀
Have a good Spring! 🍀
10 kommenttia:

 1. Kyllä hetken piti pyöritellä otsikon sanaa hyödyllistä. Reipas kyllä olet! Istuttelin vähän hädissäni liian varhain vanhasta pihasta kaivamani perennat edes jonnekin maan lämpöön. Siellä ovat reippaina nekin parista lumisesta aamusta selvinneenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 se reippaus vaihtelee, mutta onneksi välillä niinkin. Tuo lumi voi tosiaan olla huonoksi istutuksille. Tänään näkyi kaupungin työntekijät nostelevan havuja tuolla liikenteen jakajaan jo kai istutettujen kevään ekojen kukkien ja lumen seasta. Saattaa paleltua niitten eka satsi.

   Poista
 2. Iloa kevääseen ja hyvät vaput! Toivoisin tosin jo lämpenevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa Riitta! 👍🏻 Myös tuohon lämpenevään, mulla on jo pakastin hoidettu. 😊

   Poista
 3. Ihanan keväinen kuva;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas kiertänyt se vitsikuva, jossa on sama lumikuva tekstillä 'Hyvää joulua', 'Hyvää pääsiäistä' ja 'Hyvää juhannusta'. Tuo sopis siihen kans... 😄

   Poista
 4. No hupsis! Johan myräkän heitti! Hyvä puoli näissä kevätlumissa on että ne sulaa nopeasti pois.
  Mun pitäisi kanssa alkaa pakastin hommiin ja tyhjentää toinen pakastin toiseen, saa kesäksi virrat pois. Tiedä vain mahtuuko, kun olen tehnyt paljon ruokia 'pahan päivän varalle'. Voisihan sitä tietysti syödä niitä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lumet on täällä vieläkin. Toki jalkakäytävät on jo sulaneet onneksi, etteivät ruvenneet hiekoittamaan uudestaan kun eka oli paikat putsattu. Pakastimet on tosiaan hankalia - mulla oli välillä idea, että samalla kun täytän, niin teen listan että mitä siä on ja sitten jatkos ylläpidän siä (t/k)äytön mukaan, mutta täyttövaihees oli kiire ja muutenkaan ei halunnut riskeerata sulamista, joten yritän muistella.

   Poista
 5. Ihme kyllä sain sulatettua oman pakastimeni ihan oikean talven pakkasten aikana! Usein sitä ei tapahdu, tuppaa unohtumaan ja sitten pähkäilee, että mites nyt, kun pakkanen on umpijäässä ja ulkona helteet.

  Siispä onnittelut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä me! 😊💪🏻 Havainto on tosiaan, ettei tartte edes helteitä, kun jo auton takalooras pakasteet sulaa sen 9h Ylläkselle ajon aikana, vaikka olisivat sellaises 'eristyslaatikos'.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.