2021-10-20

Tarjan synttärit

Tänään olisi Tarjan 58v-synttärit, mutta niitä ei enää vietetä, joten keräsin muisteluna muutaman vanhan synttärikuvan. Tämä eka on 2016 Santiagosta, jossa vietettiin manner-Chilen viimeisiä päiviä ennen Pääsiäissaarelle jatkamista. 
Today would be Tarja's 58th birthday but since it's not being celebrated I collected few bd-pics to memorize her. This first one is from Santiago de Chile in 2016 just before we headed to Pacific ocean and the Easter Island.


Tarja's 53rd BD in Santiago de Chile


Vuosi sitten juhlittiin browniella ja se lämmin leveä hymy löytyi taas heti, vaikka Tarja itsekin pohti, että taitaa olla viimeinen syntymäpäivä.
One year ago we had a brownie for the celebration and her warm smile was there again immediately, even though she even herself said that this might be her last birthday.


2020w43 Tarja's birthday


50. syntymäpäivä oltiin Wärtsilän mökillä Vierumäellä ja silloin toinen juhlaruokailu otettiin lounaalla. 
Tarja's 50th birthday was spent at Vierumäki in Wärtsilä's cottage. This was shot on 20th Oct on the birthday-lunch.


Tarja's 50th birthday


Tarja äitin synttärit on edellisenä päivänä, joten yleensä juhlat on pidetty samalla kerralla. Tässä edellisen päivän tiukkaa suunnittelua - vieressä näkyy toisen synttärisankarin ikimuistoisen reissun yllätyskipsi. 
Tarja's mother has birthday during the same days so celebration has usually been combined. Here is the tight planning a day before the 50th bd. Visible in the photo is also the surprise cast of the other birthday celebrant.


Birthday weekend in Vierumäki


Viime sunnuntaina kävin taas kävelyllä hautausmaalla Tarjaa moikkaamassa. Siellä löytyy ihan nättejä yksityiskohtia kävelyreitin varrelta.
Last Sunday I visited Tarja on my daily walk and shot this nice detail on cemetary. It's quite a beautiful place.


Cemetary bridge


Hyvää teillekin! 🖖🏼
Live long and prosper! 🖖🏼8 kommenttia:

 1. Täyttyyköhän vuodet kuoleman jälkeisessä elämässä samaa tahtia kuin eletyssä? Jospa siellä viikatemies vetää vaaleanpunaisen hassutteluhatun päähänsä ja kaikki kuolleet bilettää?? :O Never know, ei voi tietää... Jaksamisia sulle,nämä tietyt päivät lyö kaipauksen vasten naamaa ja lujaa, oletan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat: Ei voi tietää.
   Oli tuo taas aika ikävöintiä nostavaa kun kävin vanhoja kuvia läpi eri vuosilta tältä kohtaa...

   Poista
  2. Vaan oli hänellä upea hymy, koko olemus huokuu vilpitöntä hyvää.. .

   Poista
  3. Tuota Tarjan hymyä kaikki kehui, oli mukava ottaa kuvia, kun ei ollut sellainen varovainen ku ittelläni. On se syöpä vaan paha homma - pari tuntia sitte sain soiton, että yks mun ex-työkaveri, joka oli Tarjaa 7kk vanhempi, on nyt kans mennyt sitte syöpään. Elokuus soittelin viimeksi. 😕

   Poista
 2. Ihana Tarja. On kyllä muistoissa usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️ - olis kyllä tykännyt niin tänkin vuoden tapaamisista.

   Poista
 3. Syntttäri- ja eri juhlapäivät ottavat lujille. Onneksi on muistot, vaikka toisinaan tekee kipeää niitäkin ajatella ja miettiä, miksi niitä muistoja ei tullut enää lisää.
  Voimia, Timo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Meillä menikin tosiaan esim jo hääpäivä ja silloin taas muisteli, että tänne oon yleensä yrittänyt paniikis keksiä jotain mukavaa lahjusta. Noi valokuvat on kyllä mulla iso muistelun lähde, siellä olis vielä tuhansia kuvia (no oikeasti kymmeniä -) julkaisematta meidän reissuista, mutta pakkaa vain edetä aika hitaasti sekin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.