2022-01-15

Saturday Classic - Peacemaker & Wig Wam

Nyt parin päivän ajan on päässä soinut toistolla mahtavan Peacemaker -tv-sarjan intromusiikki. Yleensä tv-sarjojen alkupätkät tulee hypättyä yli, mutta Game of Thronesin ja tämän katsoo joka kerta. Jo tuo video henkii sitä sarjan mainiota kieroa mustaa huumoria.
Now for two days I have had this intro song of the great Peacemaker tv-series on my head all the time. Usually I skip intros after the first time but this (as also Game of Thrones beginning) I want to watch every time. That whole dance shows the clever dark humor that the series has.

Tv-sarja perustuu James Gunnin viime vuotisen ylihyvän elokuvan The Suicide Squad yhteen hahmoon, Peacemakeriin.

Ja Suomi-bongauksena heti ensimmäisessä jaksossa Peacemakerin selaillessa itselleen mieluisia äänilevyjä, siinä kolmen katsotun joukossa vilahti Hanoi Rocksin levykin!

Kappale on norjalaisen Wig Wam:n kappale ja se löytyy kokonaan tästä: 
The tv-show is based on really good The Suicide Squad movie. It's directed by James Gunn and premiered last year. Peacemaker is one character in that movie.

Already in the first episode I noticed a Hanoi Rocks (a Finnish band!) album cover when Peacemaker was browsing music he liked.

The song is done by Norwegian band Wig Wam. The whole song is here:

Lisää lauantaimusaa löytyy Lepiksen kokoomasivulta. 
More Saturday music is on the Classic page of Lepis.
6 kommenttia:

 1. Ihan vieras sarja, mutta todella hauska tuo opening.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihmekään, nämä ekat kolme jaksoa julkaistiin vasta pari päivää sitten ja on DC:n cinematic universen kamaa. 🤓 Ja se yks vanha äijähän on tuossa Robert Patrick, eli klassisen T2-leffan pahisrobotti. 😊 Hauskaa menoa on.

   Poista
 2. No nyt on retroa, niin kasaria kuin olla voi!! Itseasiassa tuo laulajan steven tyler look -ikitointi menee jo mauttomaksi. Mutta aivan saaplarin hyvä kitarariffi!!

  Musiikillisesti loistava, ei hirveän omaperäinen muttta toimii, esteettisesti ärsyttävä, kpioitu ja hionosti ja kun katsoo tarkemmin niin setämiehiähän ne, kaikkeen sitä ihminen saadaan mukaan kun dollareita löytyy, heh... Hevireleet yli vis'kympoisellä sopii enää vain Judas Priestin laulajalle ja sekin on vähän koomisen näköinen muta suotakoot kun nahkahomopiireistä koko lookin toi hard rockiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun monet kappaleet on ollut aika samaa tyyliä, joten arvailinkin että voi löytyä kaikkee hauskaa bongattavaa. Mä kaivoin ton alemman videon tätä postausta varten, mutta ylemmän oon katsonut jo aikamoisen monta kertaa. Varsinainen musavideo on tosiaan aika kliseinen noiden keikistelevien naisten keräämisellä, mutta ihan mukava kuitenkin katsella.

   Poista
 3. Tämä oli nyt aivan uusi tuttavuus tämä Wig Wam. En oikein tiedä upposiko vai ei :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sai aika lailla kaivaa ennen kuin se bändi edes löytyi tuon intron takaa. Mulla on tullut tuo intro-video katsottua niin monta kertaa (tässä taas kerran ennen vastaamista 😁) että iskee tämä kappale kyllä. Ja eilen tuli sarjasta nelososa - muuttui vielä entistä paremmaksi, tuli syvyyttä ja hauskoja kohtia lisää.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.