2022-01-17

Viikon kuva - Erityinen viikko

Viime viikkoon mahtuikin kaikenlaista. Keskiviikkona tuli oltua leski vuoden verran (kirjasuositus). Perjantai-iltana titteli yleni paapaksi, kun ensimmäinen lapsenlapsi syntyi. 😊 (kuva ei siis oma ottama)
Last week had a lot important happenings, but I didn't take many photos. On Wednesday I had been widow for one year (includes a book recommendation). And on Friday I got promoted! Instead of a father, I'm now The Grand Father. 😊


2022w02 My grandchild


Seuraava kuva on lauantailta, kun sain mukavan kävelyn hienon värikkäällä auringonlaskulla.
The next photo is a sunset from Saturday from a really nice walk.


2022w02 Sunset on our walk


Sunnuntaina kävin kokeilemassa Vaskiluodon ladut, mutta ne eivät nyt olleet hyvässä kunnossa. Kun ei ketään muuta ollut näkyvissä, niin tuli sentään otettua kuva tuosta aina kierrosta piristävästä graffitista.
On Sunday I tested the close-by skiing track but this time it was quite poor. But at least I got a photo of that interesting looking graffiti that I have admired on every round.


Vaskiluoto skiing track art


Hyvää vuoden jatkoa! 🖖🏼
Have a good rest of the year! 🖖🏼6 kommenttia:

 1. Hyvälle ihmiselle elämä ja karma tasottaa, jotain hyvää korvaa aina jonkun menetyksen, surun, murheen. Olet hyvä ihminen Timo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sus'! Näinhän se on, elämä jatkuu ja kun katsoo avoimin silmin, niin löytyy hyvääkin aina. Tässä kyllä riittää sirrilläänkin olevat silmät ja löytyy hyvää. 😊

   Poista
 2. Voi ihanuuttaa, onnea paappa, isä, äiti ja uusi tulokas <3

  VastaaPoista
 3. Onnea onnea, uudelle tulokkaalle, vanhemmille ja uudelle vaarille! Uusi rooli tuo varmasti paljon iloa elämään! Suloinen on tulokas! Tyttö vai poika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, tässä en sanonutkaan. Poika on.
   Ja kiitos kiitos! 🙏🏼😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.