2022-01-02

2021 instagram top9

Vuoden vaihteessa instagram-palvelussa kerätään usein edellisen vuoden 'top-9' kuvista. Kollaasi tykätyimmistä / tärkeimmistä kuvista on tässä. Tuo hääkuva (vuodelta 2003) oli vähän hämäävä, kun käytin sitä postaukseen Tarjan pois menosta. 
Around the New Year 'everybody' creates a top 9 collage of the previous year's best pics. My most liked / most important photos are here. The wedding picture was a bit distracting as I used it in my post about Tarja passing away. 


Instagram top9 2021


Kevät oli kuvissakin vähän harmaata aikaa, kesän tullen tuli paljon pyöräkuvia ja syksyllä tykkäyksiä sai tyttären Marianne hääkuva. Nyt tuoreena on sitten drone-kuva Maltan reissulta.

Tänään olisi ollut mun ja Tarjan 'ensikontaktin' 22. vuosipäivä (sekin oli sunnuntai). Laitoin treffipalstalle ilmoituksen, samana päivänä tuli vastaus ainoalta yhteydenottajalta. Muutama päivä kirjoiteltiin sähköposteja ja loppuviikosta mentiin ekoille treffeille katsomaan uutuusleffa Kuudes Aisti. Huvittava detalji oli, että leffan jälkeen ei kumpikaan tajuttu loppukäännettä. Tarjalla oli ainakin hyvänä selityksenä huono näkö, mulla taisi vain jännittäminen viedä keskittymiskyvyn.
The Spring was a bit grey also in photos, during the Summer I had a lot of bicycle photos and during the Fall a lot of likes went to the wedding picture of my daughter Marianne. The last one is a drone shot from my trip to Malta.

Today would have been my 22nd 'first contact' anniversary with Tarja (it was also a Sunday). I sent a message to a date site and got just one answer. For the first few days we emailed and at the end of the week went on a date to see a new movie called The Sixth Sense. A fun detail is that neither of us understood the end twist of the movie. Tarja had a good reason as she didn't see much, but my explanation was probably just that I was nervous and couldn't concentrate.

6 kommenttia:

 1. Ylärivi suosikkeja, teidän naimiaisfoto on kyllä iloinen, Molemmat niin naama messingillä, sinä jotenkin ihan övereissäsi hih!!
  Nuo talvikuvat vaan pelaa, jos kukaan ei istuisi penkillä, ei olisi niin hyvä, nyt täydellinen. Ja rtuulimyllyt nyt on niin majesteetisia. Ou jee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sus' kehuista! Mä kun kuvasin alemman hääkuvan, niin olis pitänyt muistaa neuvoa samaa kuin tuos mun hääkuvas, että kallistakaa päätä lähemmäs toisianne. Mutta hyvä se on noinkin. 😊 Nyt kyllä vähän ihmettelin noita joissain pikkukuvis näkyvää nuolta oikealle... en tiä mistä se tuli mukaan.

   Poista
 2. Komea kooste! Erilainen vuosi, tai kaikkihan ne on, mutta tällä kertaa se näyttäytyy tutkivana matkana elämän iloihin ja suruihin. Monta kilometriä vuoristorataa. Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis, näinhän se on, että elämä jatkuu vaikka yksittäiset eläjät poistuu. Nyt ollaan taas kuitenkin pitenevien päivien aikaa taas puoli vuotta! 👍🏻

   Poista
 3. Kuudennen aistin loppu todellakin yllättää. Oletko katsonut leffaa sen jälkeen?

  Moninainen kollaasi, tunteita laidasta laitaan.

  Kaikkea hyvää uuteen vuoteen, Timo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllätti sitten jälkikäteen, kun kuultiin mikä se twisti olikaan. 😃 En muista tuliko se katsottua kokonaan, mutta ainakin pätkiä oon nähnyt telkkaris mooonta kertaa.

   Kiitos ja samoin Susu! 🍀🖖🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.