2022-01-30

Synttärimeininkiä

Vuoden takaiset synttärit menivät Tarjan hautajaisissa, nyt sain kutsun mökkiviikonloppuun. Niin se elämä vaihtelee onneksi myös parempaankin suuntaan.🙂
My previous birthday was on the same day as Tarja's funeral but this birthday was something completely different. I got an invitation to a weekend at the cottage.


Tasty & pretty


Lahjuksena sain tosi osuvan paketin, eli ekan lisäosani Carcassonneen (olin jo suunnitellut itse hankkia sellaisen). Tässä pelin loppuasetelmat vielä ilman sitä Kirkot ja Kievarit -lisuria.
As a birthday present I got my first add-on to Carcassonne. I had already planned to get one so it was a really good surprise. Here's a game without that Inns & Cathedrals -addon.


Carcassone ready


Onkin ollut ylikiva viikonloppu, mutta allasosasto jää vielä odottamaan meren sulamista.
It's been a really nice weekend but the pool area was not tested. Maybe when the sea melts.


"Pool area"


Nyt ympärillä viuhuu Valtteri-myrsky, joten edellisten päivien pitkät kävelyt voi skipata ja askeleet hoituvat juoksumatolla.
Now there's a winter storm howling outside, so today's long walks are probably skipped and done on the running mill.


The beach


Ikä on vain sana. 😊
Age is just a word. 😊10 kommenttia:

 1. Onnea! Teikäläisen urheilulla se on vain sitä, pitäisi alkaa likkumaan enemmän, tunnen itseni raihnaiseksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt löytyi taas onneksi innokas kannustaja. Ittekseen sitä keksii niin helposti jonkin 'hyvän' syyn, miksi vielä tänään voi jättää urheilun välistä. Aloita jollain mukavalla, jota tekee joka päivä. Ja sitä koitat sen kolme viikkoa eka.

   Poista
 2. Tulin kattoon kuka se on se joka Suen blogiin kommentoi ja mitä löysinkään: Carcassonen! Ai hitto, että on ikävä tota peliä, jonka myin tilanpuutteen ja pelikaverin puuttuessa. Ihan mesta peli :)
  Myöhästyneet synttärionnittelut - ja varoitus, saatan palata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tere tulemast! 😊 Kiitos onnittelusta ja mukava jos palaat! Itsellä vähän nyt painopiste muualla, mutta koitan aina edes kommentoijille tehdä vastavierailut.

   Mulla Carcassonne oli aiemmin jo vähä liikaa pelattu, mutta nyt kun löytyi pelikaveri, niin päässyt jälleen makuun. Ja tuo lahjuksena saatu lisäosakin on testattavana. Viime vuoden sinkkuaikoina katsoin Boardgamegeekistä eri peleihin soolo-ohjeita ja tähän Carcassonneen on tosi hyvä & toimiva ohje miten pelata sitä yksin. Eli kannattaa hankkia takas jos näkyy jossain sopivaan hintaan. 👍🏻🤓

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, enpä ollut kuullutkaan tollaisista soolo-ohjeista. Täytyy ottaa linkki ylös ja katsoa, josko löytäisin Carcassonen vielä jostain sopivaan hintaan.

   Ja juu, ymmärrään, että on varmaan muut intressit tällä hetkellä; vähän tärkeämpikin juttuja menossa kuin blogien lukeminen. Onnea siitäkin :)

   Poista
  3. Niitä ohjeita taitaa olla useampiakin erilaisia, mutta mä käytin näitä: https://drive.google.com/file/d/1NMP9bi5AtL5brpEwWJMHma4p8RrxMlfU/view

   Onneksi nyt voi koittaa sitä tylsyyden karkoitusta varten olevaa turhaa klikkailua koittaa vähentää. 🙂

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.