2022-01-10

Viikon kuva - Taikatalvi

Viikon kuvaan löytyi materiaalia hyvin viikonlopun kävelyltä. Lauantaina Vaskiluotoon hiihtämään hiihtäessä oli tylsän pilvistä (ladulla toki hieno 360-näkymä), mutta sunnuntaina oli hieno aurinkoinen keli:
The photo of the week is from my weekend walk. On Saturday I was skiing this route to do some skiing but the sky was cloudy and didn't give very good view (except this 360 view during the skiing). But Sunday brought a nice sunshine!:


2022w01 Winter Wonderland


Hyvää viikkoa kaikille!🍀
Have a great week! 🍀6 kommenttia:

 1. Juuri tuollaista täälläkin, päivällä oli vielä kaupanpäälle muutamassa paikassa sumua ylimaallistamassa tilannetta. Hieno kuva, hyvä "asetelma".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvan sommitteluun onkin ollut ohjetta, että se pääkohde kannattaa olla oikealla kun silmä katsoo kuvan yleensä vasemmalta alkaen. Ja sumu aurinkoisina päivinä lumisten puiden kanssa on jo kyllä tosi hienoa!!! Kai otit kuvan?

   Poista
 2. Postikorttimaisemia tänä Suomen talvi tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, päivät jo pitenee, niin saadaan taas enemmän aurinkoakin. Ja kun aurinko on vielä yleensä matalalla, niin kuviin tulee hyvät varjot. Optimiaikaa kuvaamiseen! 😊

   Poista
 3. Kiva nähdä nuoruuden maisemia, lapsena käveltiin tuola, mentiin hietasaareen uimaan.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulrika! Tuo reitti on varmasti kaikista tutuin useimmille ja säilynytkin eniten ennallaan. Palosaaren sillan vierus on muuttunut paljon molemmilla rannoilla ja nyt kohta kai siilotkin katoaa tuosta mun keittiön ikkunan näkymästä! Googlessahan löytyy paljon kuvia, mutta ehkä paremman tasoista löytyy täältä: https://www.flickr.com/map

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.