2020-07-22

Borneo / Sandakan video

Nyt sain taas aikaiseksi rakentaa videon. Aiheena on pari päivää sitten kuvin blogattu Sandakan Borneon pohjoispäädyssä.
Now I finalized a video about our Sandakan days in Borneo. I blogged about it a few days ago with photos.

Hiukan harmi, etten huomannut ottaa yhtään videota Malaijinkarhuista. Piti jättää ne lopussa vain still-kuvan varaan. Moni muukin näkymä on vain kuvana, löytyvät alkaen tästä (ja klikkaile nuolta oikealle).

Jos satut seuraamaan Youtubea, niin mun kanavalle mahtuu vielä tilaajia. Kiiiiiiits! 😊 
Too bad that I didn't take any video of Sun bears. They are displayed here only with a photograph. Also, many other scenes are only in photos and you can find them starting here (then click the right arrow)

If you happen to follow Youtube channels please also subscribe my channel, there's still room! Thanks! 😊

6 kommenttia:

 1. Viisaan näköisiä otuksia. Odotin palikkaherralta rumpusoola, mutta päätti sitten pistää kuperkeikaks. Plant Discovery Garden taitiaisi ottaa aikaa! Kiva video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sademetsä-keskus piti tosiaan vilkaista aika nopeasti, yks näyttelytilakin oli jo kiinni, joten aikaa olis tarvinnut. Ja kaikki apinat oli jotenkin mietteliään oloisia. Symppiksiä.

   Poista
 2. Apinaserkkumme ovat kyllä jotenkin niin lutusen oloisia <3 Ihailtava hällä-väliä-elämänasenne! Kunhan ruokaa ja kiipeämistä riittää, niin kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Sellaista mietteliään näköistä lehtien mussutusta ja täiden kaivelua. 😊 Siinä ei murehdita huomista.

   Poista
 3. Isonenäinen oli symppis!! Kiusaakohan ne sitä siitä nokasta, muuta apinat siis? :D
  Tuon videon loputtua tulee suosituksia ja bongasin sieltä Flutist reactions to jethro tull. tunteroinen tässä meni kun innostuin katsomaan niitäreaktioita, hauskoja kun ammattilainen tarkkailee sellaisen soittamista joka on itseoppinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tos porukas taitaa pieninenäisin saada eniten herjoja. 😄
   Niin joo Ian onkin tosiaan vähän uniikki huilisti, enpäs muistanutkaan. Toisaalta on soittanut ehkä kauemmin kuin joidenkin ammattilaisten vanhemmat on eläneet. 😄

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.