2020-07-18

Saturday Classic - Vielä on kesää jäljellä

Tänään alkoi toinen pätkä kesälomaa, joten Lauantaiklassikkona tulee itsekuvattu musiikkivideo Seinäjoen Vauhtiajoista kesältä 2009 - vaikka äänenlaatu on surkea, niin: Vielä on kesää jäljellä!
The second part of my vacation started today so this Saturday Classic suits my situation (even though the sound quality sucks): 'There are still Summer days left'. I shot this myself in a festival in Seinäjoki in 2009:





Mamba on monessa paikassa boikotissa Tero Vaaran pöhköjen äärioikeisto-mielipiteiden takia, mutta itse pidän erillään hyvän musiikin (tai leffan tms.) esittäjänsä muusta elämästä. Meiltä löytyy muuten hyllystä samanlainen taikasauva!

Julkaisin ekan videoni Youtubeen 13v sitten, tämän 2v myöhemmin ja kolmas tulikin sitten 2017. Kanavalleni on nyttemmin tullut vähän paremmin sisältöä. Nytkin on suunnitteilla taas yks, tervetuloa tilaajaksi kaikki! 
This band, Mamba is nowadays boycotted due to it's leader's stupid far-right opinions but I can separate a good music (or movies etc.) and the other life of it's performer. btw: We have a similar magic wand!

I published my first Youtube video 13 years ago, this one came 2 years after that and the third one in 2017. But there's been more action since on my channel. Even now I'm planning the next one. Welcome to subscribe my channel!



10 kommenttia:

  1. Vielä on, onneksi! Tämä on todellinen kotimainen kesäklassikko, joka aina kuullessa pistää hyräilemään! Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tämän alunperin jonnekin elokuulle, mutta nyt lomalle palaaminen sopi myös hyvin tilanteeseen. Ja tuo alun tarina sopii hyvin kesään! 😄

      Poista
  2. Mambaa on diggailtu enempi jä vähempi sillä Mitä yhdestä sydänmestääääääääääääääääääääää!! ;DD Kävin jossain eurassa muistaakseni katsomassakin, pääsin bussiin sisälle ja silloinhan on itsekin rock-tähti vähän aikaa=) TV on ihan jees, ei kannata kiinnittää liikaa johonkin yksittäiseen, kaikilla meillä on ajoittain paskoja mielipiteitä ja suusta pääsee sammakoita. Mistä tuli mieleen Vilkkumaan välispiikit, suomen hölmöimmät. Stop, alkaa mennä sivuraiteelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdestä sydämmestääää on vähän vaihtelevat fiilikset... Tuo rokkibussiin pääseminen onkin varmasti hauska muisto! Exä oli joskus 70-luvun loppupuolella jutellut Eppujen kans jossain takaovella ja muisti sen pitkään. Tuossa TVn spiikissä oli hieno lisä noi rekvisiitat.

      Poista
    2. Mä olen saanut sitä nannaa paljon: Juice, Zero Nine, Peer Gunt...ja takahuoneita on bongattu, melrosen rumpali tumppi on oikeasti tod lyhyt vars kun itse 194 Mut hauskat jutut sillä oli=)

      Poista
    3. Wau! Juice näistä olis kyllä ollut kiinnostava tavata! Mulla on jäänyt yleensäkin festarikäynnit yms aika vähiin, eikä varmaan olis tilanteisiinkaan tullut hakeuduttua. Asuin lapsuuden Mietaan nuorisoseuran lähellä ja siä olis ollut paljon bongailtavaa, mutta kiinnostukset on olleet aika eri suunnis.

      Poista
  3. Kesäinen korvamato!
    Mambaa ei ole tullut juurikaan kuunneltua, paitsi joskus pakosta radiosta.

    Se Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä oli kyllä aika tuskallisen piinaava... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä ristiriitainen kappale.
      Tässä oli hauska tuo alun tarina kesäisestä Suomesta. 😄

      Poista
  4. No, onpas erikoinen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan Vöyriä meinaat... 😊 Jep, ja tuo Sus'lle linkattu pikkumaja jäi vielä itseltäni näkemättä. On ollut varmaan aika hieno silloin valmistuttuaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.