2020-08-03

Viikon kuva - 7 sillan tie

Viikon kuvana on nyt meidän kesän kolmannen autoreissun maisemaa viime lauantailta. Ollaan jo jonkin aikaa suunniteltu mennä 7 sillan tietä, joka on vanha seututie 749 Pietarsaaresta Kokkolaan.
The photo of the Week is a coast view from our third road trip last Saturday. This is the old 'road of 7 bridges' from Pietarsaari to Kokkola via the coast while the new road goes inland.


Seaside view


Teen tästäkin retkestä vielä myöhemmin varsinaisen bloggauksen, mutta tässä jo näkymä tien yläpuolelta kohti länttä. 
A blog post about this trip will follow but here's a drone view above the road towards the West.6 kommenttia:

 1. Komeat on maisemat! Dronellako otit kuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täällä vielä oli lentokenttä kauempana, joten sai mennä 100 metriin. Tuolta näki sen saman kuin googlemapsistä, eli rannikon vesialueet ja muodot, tieltä niitä ei kovin montaa kertaa nähnytkään.

   Poista
 2. Seitsemän sillan tie kuulostaa näkemisen arvoiselta reitiltä! Huikeaa näkymää kuvassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli käytettyä enemmän aikaa sitten niiden Pietarsaaren ja Kokkolan nähtävyyksien katsomiseen ja tuo tie meni hiukan liian vauhdilla ajetuksi. Etukäteisetsinnällä olis varmaan löytynyt jotain mukavaa luontopolkuakin rannan tuntumasta.

   Poista
 3. Meitsin paras ajelu on ollut aikoinaan Punkaharjun tie, oli hienoa vetää pitkin kannasta, kiemuraista tietä, vars kansallismaisemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoinhan Turun saaristosta löytyy reittejä makeilla maisemilla. En oo kyllä nyt varma oonko itte ton Punkaharjun tien ajanut, kerran oltu siellä suunnilla, mutta mulla on ollut digikamera vuodesta 2002 ja siitä lähtien muistikin ollut parempi. Ehkä puuttuu vielä. :-/

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.