2020-11-21

Saturday classic - Time After Time

Tämän kertainen lauantaiklassikko on itselleni nostalgian huippuja. Elin juuri musiikillisesti herkimpiä vuosiani, kun tämä kappale tuli ja iski. Nykyään tämä on niitä muutamia, joissa osaan laulaa mukana about kaiken. Cindy Lauperin Time After Time:
The Saturday classic for today is a really nostalgic song for me. I was just in my musically sensitive years when this song came and hit me hard. Nowadays this is one of the few songs that I can sing along almost fully. Here's Cindy Lauper and Time After Time:

Tässäkin iso osa muistoja on tuo tunteellinen musiikkivideo, jonka näin lukemattomia kertoja silloin kasarin MTV-aikoina. Vasta nyt tuosta wikipediasta sain selville, ettei likka lähdekään etsimään itseään isoon kaupunkiin, vaan hänellä oli koti-ikävää ja hän meni kotiin katsomaan äitiään.

KTP:n päivänä olin yhdessä jakamassani videossa 97. katsoja - tähän tuli 18 000 katsojaa lisää noin kahdessa tunnissa, kun latasin sivun uudestaan. Kokonaismäärissä mennään pian 390 miljoonassa katsojassa!

Lisää lauantaiklassikkoja löytyy Lepiksen kokoomasivulta. 
As with many my 80's favorites also here the touching music video plays a big role - I saw this countless times from MTV. And I had thought that the girl in the story goes to a big city to 'look for herself' but instead I learnt from the wiki that she's home sick and worried about her mother, so she goes home.

With KTP songs that I blogged recently I was the viewer #97 in that one video whereas this has almost 390 million views! This got 18 000 new viewers while I refreshed the page after two hours.

More Saturday classics are in the collection page of Lepis.10 kommenttia:

 1. Musiikillisesti herkin kausi <3 Ihanasti sanottu!

  Minullekin tämä on nostalginen kappale, ei tenho vähene koskaan! Ja tuo video on hyvässä niin aikansa lapsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊 Mulla nämä 18-21 vuotiaana löytyneet suosikit on jääneet pysyvästi lempimusaksi. Edelleen ajattelisin, että tuossa on muutakin kuin koti-ikävää, kun sillä oli se uus kampaus, jolle naurettiin jnejne. Nostalgista on!

   Poista
 2. Kaunis kappale, hyvin tuttu. Mutta tätä videota en ollut nähnyt. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Mun musiikillisesti herkät vuoteni alkoi siinä 12 ikävuoden pintaan ja vielä jatkuu, en tienyt niiden menevän ohi, toivottavasti ei=)

  Ihuna biisi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin menee enää ohi, jos kerran noin kauan kestäneet! Vaimolla vähän sama, kuuntelee miel uutta musaa ja vanhat muuttuu tylsemmiksi. Toki mulla tulee listalle uusiakin lemppareita, mutta ei niin kauheesti ja jotenkin noi vanhat pysyy.

   Poista
  2. Etsin aina uutta musaa!! Vanhat ei athdo kulua pois, muutmat on jääneet teinivuosiin mutta silti niitä löytyy edelleen koneelta, en ed punkkia paljoa enää kuuntele mutta täytyy ajoittain päräyttää Pistolsia/Kennedystä peliin;)

   Herkistelyä on myös katsoa VEtä, itku puserossa useammin kuin artisteilla;D

   Poista
  3. Täällä meilläkin löytyy VE-fani. Ja mulla tuo Kennedyjen yks levy aina välillä nostalgiasyistä mukava kuulla.

   Poista
 4. Tämä on klassikoiden klassikoita! Paljon putkahtaa myös mieleen täällä päässä tästä biisistä, hyviä ja mukavia muistoja. Luulin tämän olevan päättymässä olevasta rakkaustarinasta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja sama päätelmä oli tarinasta tullut mullekin tuon videon perusteella... hämäävää, mutta nostalgia voittaa. 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.