2020-11-09

Viikon kuva - Auringonlasku

Viikon kuvaan ei ollut montaa ehdokasta, mutta kaksi oli silti niin tasaväkisiä, että piti heitättää kolikkoa Sirillä. Värikkäällä siis mennään, varsinkin kun Tarja valitsi saman. Auringonlasku ja Suomen ilmailun kotkapatsas iltakävelyllä:
I didn't have many candidates for the photo of the week but still it was a tough call and I asked Siri to toss a coin. So it's the colourful one especially since Tarja chose the same one. A sunset and the eagle statue of Finnish aviation on my evening walk: 


2020w45 Sunset and the eagle status


Toinen ehdokas käytti myös viikon harvinaista vierasta, eli aurinkoa. Vasta-aurinkokuva Hietasaaressa:
The runner up also used a rare visitor of last week - the sun. A counter sun photo from the Hietasaari island during our walk:


Counter-sun in Hietsu


Hyvää viikkoa kaikille! 🖖🏼
Have a good week! 🖖🏼


8 kommenttia:

 1. Hieno kotka, missä tuo patsas siis on? Sinne kans kivaa viikkoa ja ennen kaikkea rauhallista, Tarjalle voimahali%jaksamisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patsas on tässä ja tarkempaa tietoa taustoista täällä. Sieltä näemmä puuttui maininta, että kuvanveistäjä on Kyösti Kallion poika.

   Kiitos kiitos, täällä mennään ohjelman mukaan. Mä voin välittää voimahalin. ^_^

   Poista
  2. katsoin hyvikseni kun kerrottiin että maksoi 230 tuhata markkaa, mitä se on tämän päivän rahassa..352 000 euroa!! En enää kitise Höyhenen kuluista, sehän on halpa ku maksaa 140 000 ekee. Kiitos linkeistä, hieno patsas, mieluummin tuo kuin höyhen. Jee Susi-patsas!!!! Minun kunniaksi!! Jihuu!!

   Poista
  3. Onpas tosiaan hintava! Eka ajattelin, että se pikkusaari maksoi, mutta olikin kai valmis kari. Ehkä pressan poika oli kallis?
   Tuostahan on välillä aina ilmavoimien ylilentoja suihkarilla joinain kansallisina merkkipäivinä. Onko Susi-patsaan paikka mietittynä jo? 😊

   Poista
 2. Onpa taidokas tuo vastavalokuva, hieno!

  Auringonlaskut ovat olleet täällä Hgissäkin todella upeita viime päivinä.

  Tarjalle terveisiä ja hyviä vointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin toisaalta vähän sitä valitsemassa viikon kuvaksi, kun auringonlaskus on aika paljon kuva-alasta tylsää asfalttia. Mutta toisaalta värit oli hienot. Pitäis muistaa näitä auringonlaskuja useammin pongata - mulla oliskin yks suunnitelma saada se automatisoitua, mutta ehkä joskus. 🙂

   Kiitos, välitetty heti lämpimänä. 🙏🏻

   Poista
 3. Komea patsas komealla paikalla. Jännä että symboliksi on valittu kotka (luin tuon laskeutumistyylijutun), mutta itselle tulee mieleen Venäjän kaksipäinen kotka... Olen käynyt Vaasassa vain kerran elämässäni. Häpeän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kotkaa on joinain vuosina opiskelijat lakittaneetkin, mutta nyt se on yleensä ollut toi Topelius kirkon edes. Onhan kotka toisaalta aika majesteetillinen ja kun tosiaan Suomen ilmavoimien eka kone laskeutui tohon lähelle, niin siitä kai.

   Vaasakin on parhaimmillaan kesällä, niinkuin moni muukin paikka Suomes. Nämä nurkat on jo niin tuttuja, että välillä pitää erikseen katsoa vähän turistin silmin, että on nää ihan siistejä kulmia toisaalta. Tervetuloa joskus!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.