2020-12-05

Saturday classic - Fork

Tämä klassikko ei ole tehnyt mitään omaa musiikkiaan, mutta on esittänyt sitä ikimuistoisesti. Mahtava Fork (1996-2020) ja heidän aikoinaan konserttien päätöskappaleena laulama Viva La Vida:
Today's classic hasn't done any music of their own but has brought a lot of it to my life. The group is Fork (1996-2020) and today's song is their concert's final song for a while: Viva La Vida

Meillä oli liput päätöskonserttiinsa Vaasaan viime toukokuulle. 'Sattuneesta syystä' se siirtyi tiistaille 8.12. jonka päätimme jättää välistä turvallisuussyistä. Liput tyttärelleni Mariannelle, joka ei ole koskaan nähnyt Forkkia livenä. Eikä näe nytkään, koska eilen tuli spostia Vaasan konserttien perumisesta. Alkuviikon päätöskonsertti Turussa on onneksi videoitu ja tulee keväällä Yle Areenan kautta.

Forkin kappaleita löytyy hyvä valikoima Youtube-sivultaan, joita katsomalla samalla tukee bändiä.

Lisää klassikoita löytyy täältä Lepiksen kokoomasivulta.
We had tickets to their End Tour concert in Vaasa last May. For 'some' reason it was delayed to Tuesday Dec 8th which we decided to skip for safety reasons. The tickets were given to my daughter Marianne. She has never seen Fork live - and will miss also this one because we got an email yesterday about the concert being cancelled. This week's concert in Turku was recorded and will be broadcasted oncoming Spring.

There are several music videos and other ones on their Youtube page. Watch and support them.

More classics are found on the collection page of Lepis.8 kommenttia:

 1. Joo, onneksi se show on kuvattu ja nähdään se sitten tulevaisuudessa telkasta. Minähän ehdin nämä sen viime syksynä, mutta siitä on jo niin pitkä aika!
  Toukokuinen päätöskonsertti tänä vuoona Jäähallissa jää nyt näkemättä, ensin siirrettiin kaksi kertaa, sitten peruttiin kokonaan.

  Viva La Vida on kyllä yksi kaikkein upeimmista FORKin tulkinnoista. Kasper on hyvässä vedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei niitten välispiikkejä näy tuolla youtubessa, kun niistä tuli mainioita oivaltavia vitsejä vaikka kuinka. Siinä konserttitaltioinnis ne onneksi varmaan on mukana. Meilläkin oli vaihtoehtona mennä aiemmin jo Pietarsaareen, mutta otettiin Vaasan liput että säästää ajamisen - ja sitte menetettiin koko keikka. :-/

   Poista
 2. Kuinka esitetään julkaisematonta musiikkia, ja vieläpä ikimuistoisesti? Joku aikakonejippo täytyy olla....;DD Sry, ei voinut vastustaa kiusausta, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat.
  DigiP laittoi kans akkapellavaa ja ihastuin kovin ..öö..joku asterix nimi eli...Pentatonix?..joo, se, on hyvä. Parempi kuin tämä vaikka ei tämäkään huono ole. Ihmisääni taipuu hienosti ja on monikäyttöinen. Koko ajatus tässä tyylissä on toimiva ja upea. Laulaa kaikki, siistiä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou drama. 😊 Vähän vauhdilla kirjoitettu se mun teksti, joten voi olla sekavaa... Joo, se Riitan toinen kappale varsinkin oli hyvä. Forkilla oli aika laaja skaala lauluja, sun aluetta on ehkä enemmän tämä: https://www.youtube.com/watch?v=7u8JMWe-BBU

   Poista
 3. Kiitos tästä Timo, etsinpä lisää Forkia... Kaikki kiva on peruutettu. Kjell Westön romaaniin Tritonius perustuva Sanat ja Sävelet siirtyi Helsingissä helmikuun loppuun (Savoy). En uskalla siihenkään vielä lippuja ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korona on tosiaan ollut aikamoinen paukku suurelle osalle toimintaa - toisaalta virtuaalitapahtumien kehittämiseen on ollut pakko, mikä on myös hyvä. Eihän ne ihan samaa ole, mutta toisaalta mahdollistaa laajemman osallistujajoukon, erilaisia tapahtumia ja säästää luontoa. Saa nähdä miten tuleva rokote tepsii. Toivottavasti hyvin!

   Poista
 4. Kyllä vain vieläkin harmittaa Loviisan konsertin peruuntuminen. Näin tämä vuosi meni ja onneksi on näitä taltiointeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, niin sullakin meni ohi lähikonsertti. Kyllä tuo korona teki paljon hallaa näille perusviihdykkeille. Mutta ei tosiaan auta, otetaan se mitä voi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.