2020-12-21

Viikon kuva - Vaasa-kyltti

Viime viikolta ei tullut montaa kuvaa. Vaasan joulukuun ehkä ainoana talvisena päivänä kävelin selfie-kyltin edestä.
I took only a few photos last week. This one is from so far the only Winter day of December when I walked by the Vaasa sign.


2020w51 VAASA heart selfie sign


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀8 kommenttia:

 1. On kyllä kuin postikortti Vaasasta! Hyvin onnistuit varsin huonoissa valaistusolosuhteissa. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. On kuvaaminen siirtynyt nykyään paljon kännykkään, mutta kunhan sen pitää vakaana, niin aika ok näpsäyksiä.

   Poista
 2. Aika talvisen oloinen kuva, vettä, räntää ja vähän valkoisenharmaata :D

  Mulla kädet tärisee niin paljon, että kännykkäkuvaaminen ei vaan onnistu. Pakko kantaa pokkaria mukana silloin, kun jossain liikkuu. Aika harvoin sitä kyllä tulee liikuttua missään nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi enemmän lunta kuin räntää kuitenkin, märkänä on tylsä talsia.

   Toki pokkarilla tulee luult muutenkin paremmat kuvat. Kännykän tukemiseen on hyvä lisä jos vaikka nojaa samalla johonkin seinään tms ja pitää sitä molemmin käsin kiinni. Joskus oli softa, joka seurasi kännykän liikettä ja otti sen kuvan sitten kun huomas hyvän hetken tulleen. Omasta repusta löytyy myös pikkujalusta kännykälle, joka olis hyvä hämäräs, mutta yleensä laiskuus jätättää ren reppuun ja otan mieluummin muutaman kuvan ja sitten koneella katon mikä niistä on tärinätön.

   Poista
 3. Siinähän se kyltti on jämäkästi. Vaasan veri ei vapise eikä Kauhavan rauta ruostu. Vai miten sitä sanotaan.

  Meillä oli ennusteissa lunta luvassa tälle viikolle, mutta nyt ei enää. Mielelläni lumisia maisemia katselen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juicehan tuota tosiaan lauloi kans. Kyltti on suunniteltu sellaiseksi kuorma-autolla siirreltäväksi, niin voi aina tarvittaessa viedä johonkin muuallekin. Ja on tietysti kieliryhmien mieliksi tosiaan kaksikielinen. 😄

   Lumi tekis kyllä näinä pimeinä päivinä paljon lisää valoisuutta, mutta pidetään peukkuja, joulupäiväksi vois ehkä tulla.

   Poista
 4. Räpsäytä silmiäsi jos se kidnappaaja joka pakotti sinut ase ohimolla kirjoittamaan tämän postauksen, on vielä paikalla....mitä? ei ole mitää kidnappaajaa?? No kuinka ihmeessä...Mitääähh!! Nää oikeesti rakastat vaasaa?? Ihan pimee jätkä, onkohan tuo tarttuvaa, pakoon....

  Kunhan häröilen, hyvää joulunaikaa....=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe 😄 Kaippa mä olisin jo nyt 36v tänne muuttamiseni jälkeen päässy pakoon, jos tää ihan kauheeta olis... Hyvää joulua Sujellekin! 🍀🎁🖖🏼

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.