2021-01-09

Saturday classic - Yes

Tällä kertaa pysytään edelleen musan parhaalla vuosikymmenellä eli kasarilla. 😉 Bändinä on Yes (perustettu jo 1968) ja heidän paras kappaleensa Owner of a Lonely Heart (1983). Tuo musavideokin kun on vielä jännän taiteellinen, niin kokonaisuushan on klassikko:
This song is still from the best musical decade i.e. the 80's. 😉 The band is Yes (formed in 1968) and their best song Owner of a Lonely Heart (1983). Since also that music video is exciting and artistic, the whole experience is a true classic: 

Itse asiassa kappale on tehty jo 1979 ja sillä on aika mutkikas historia - harkittu eri bändeille ja lopuksi viilailua Yessin kanssa. Tekijä on Etelä-Afrikkalainen Trevor Rabin, joka littyy jotenkin moneen muuhunkin tuttuun bändiin (Michael Jackson, Manfred Mann's Earth Band, Mr. Mister, Rick Wakeman).

Itselleni Yessin levyistä Tormato taitaa olla eniten kuunneltu, siellä esim luonnonsuojelua Don't Kill The Whale on hyvä.

Lisää lauantaiklassikkoja täällä.
Actually, the song was made already in 1979 by Trevor Rabin but there were several turns and tries with different bands before the song came to it's final form with Yes. Trevor is from South Africa and he's connected to several familiar artists and bands: Yes, Michael Jackson, Manfred Mann's Earth Band, Mr. Mister, Rick Wakeman.

For me the most listened to Yes album is Tormato. There's for example a good nature protection song Don't Kill The Whale.

More Saturday classics are here.8 kommenttia:

 1. Minusta on hienoa kun vanhat proget alkoi tehdä hittimusaa kasarilla!! Genesiksen Land of confusion on suosikki, tosin Disturbedin versiona. Tässä biisissä on hyvä perustotuus, kyllä pitää rakastua ja pettyä, ei muuten elämästä tiedä mitään...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet näistä pitkän linjan bändeistähän uusiutui myöhemmin, ainakin ELO veti discompaakin uusinta kierroksella. Tuo Confusion on mullakin suosikkia, siinäkin on se video aika makee. Reaganin spitting image oli hauska.

   Poista
 2. Täytyy tunnnustaa, että luulin Yesin lopettaneen levyttämisen 70-luvun lopussa! Eli nämä uusimmat vaiheet ja levytykset ovat ihan uutta tietoa minulle.
  No, kaikkeahan ei voi tietää. Onneksi.

  Vaikuttava video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä ettei ollut tämä tullut vastaan, no mutta hienoa että multakin tuli jotain uutta. 😊

   Poista
 3. Oi niitä aikoja kun tämä oli listoilla ;) Kuulostaa vieläkin aivan älyttömän hyvältä. Yes on tulossa Suomeen, toukokuun eka eli Vappuna olisi keikka Telakalla. Vähän syyhyttäis, lippujakin olisi vielä saatavilla. Saas nähdä intoudunko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitikin heti googlata tuo ja oli näköjään siirretty viime toukokuulta eteenpäin. Näyttävät soittavan jonkin koko levyn, joka oli mulle ihan outo. Yritin nyt sitten ettiä Spotifyn 3kk tarjousta, että vois kuunnella ton levyn. 😊

   Poista
 4. Hieno kappale pidin kovasti. Vid oli erikoinen ja hauska, mutta myös aika pelottava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Tuolloin vielä tehtiin enemmän tarinallisia musavideoita ja tähän oli tosiaan saatu aika ovela ja kieltämättä ahdistava tunnelma.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.