2021-01-05

Viikon kuva - kävelypalaveri

Viikon kuva oli taas vaikea valita - ehdokkaita ei ollut montaa, mutta ovat tasaväkisiä. Eli laitetaan tänne molemmat ja tuo eka on se virallinen. 
It was again difficult to choose the photo of the week. I didn't have many candidates but these were close to each other. So here are both of them - the first one is official.


2020w53 Sunrise


Aamuisen tilannepalaveriin on parempi keskittyä kävellessä, kun ei istu sähköpostillisen läppärin edessä, vaan kuunteleminen on ainoa puuha. Ylemmässä kuvassa on Vaasan Sähkö, alemmassa lähes samoilta tienoilta Wärtsilän tehdasalue.
I find it easier to concentrate on listening to morning status meeting when I'm walking. Sitting in front of the laptop with email disturbs more. The first photo shows Vaasa Electricity company and the lower shows my pre-covid work site Wärtsilä.


Wärtsilä behind Onkilahti bay


Jatkoa teillekin! 🍀
All the best to You! 🍀9 kommenttia:

 1. Tuollaisissa tehdasnäkymissä on puolensa. Muistan kun ajoin joskus parikymppisenä Helsingistä Jämsän kautta pois ja ilta hämärsi ja yhtäkkiä Kaipolan juuri suljettu sellutehdas loisti yössä. Hyvä etten ojaan ajanut kun olin niin tohkeissani;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä varmaan se iso koko tekee näkymän paljon vaikuttavammaksi kuin jokin pieni näperrys näkökentän yhdes osas... Siellähän olis ehkä pitänyt olla liikennemerkki varoittamas näystä, ettei porukat aja ojaan! 🙃

   Poista
  2. Siinä oli järvi välissä ja se hohti yössä kuin olisi avaruudesta laskeutunut. Vieläkin muistan sen hyvin selvästi, jännä kuvamuisto

   Poista
  3. Noi jännät on parhaita! Ja näinhän ne ufohavainnotkin syntyy, jokin erikoinen ilmiö rakentuu aivojen ohjaamana joksikin ymmärrettäväksi.

   Poista
 2. Pidän tällaisista maisemista, urbaanisuuden kauneutta.
  Ja teillähän on siellä aurinkokin näkynyt, höh! Ei vaan täällä.

  Tosi upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli hienoa nähdä värejäkin taas pitkästä aikaa. Nyt parhaillaankin on taas kirkas auringonpaiste, kävin kierroksella kun Tarja tos torkkuu.

   Poista
 3. Totta muuten, paljon kylmemmät siniset sävyt tuossa toisessa. Mä vertailin vain sitä laituria, mutta kun oli vähemmän väriä, niin meni valinta noin päin. Kiitos Uuna!

  VastaaPoista
 4. Komeat kuvat. Tykkään molemmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Tuossa alemmassa tykkäsin laiturista ja että oma firma taustalla, mutta värit voitti niukasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.