2021-01-25

Viikon kuva - Yksin

Niin vain kului taas viikko ja vähitellen on tottunut tyhjään kotiin. Tunnelmaan viikon kuvaksi sopii eilisellä kävelyllä näkynyt toinen yksinäinen.
A week passed by again and I'm slowly starting to get used to an empty home. The view below is from my walk yesterday and fits the mood as the photo of the week.


2021w03 Alone


Päivät täyttyy tarpeellisella ja tarpeettomalla puuhalla: lukemista, hautajaisten järjestelyä, kävelyä (keskiarvo n. 13k/pv), puheluja (ennätys 2h42min), surffailua, tänään töitäkin. Viime viikolla löytyi ekaa kertaa elämässäni se oikea tahti pyörittää hula hula vannetta, näin vanhaksi kesti. Se tuli tuohon viime keväänä ja aina välillä oon yrittänyt.

TV-ohjelmista suositus Netflix-sarjalle After Life, joka kertoo vaimonsa syövälle menettäneestä miehestä. Lämmin, surullinen, hauska, synkkä, viisas sarja - eka kausi alkaa surullisen katkerana, loppuun ja toiseen kauteen pehmenee ja viisastuu. Kausi 1 katsottiin Tarjan kanssa, mutta syksyllä rupesi tuntumaan liian lähelle menevältä, eikä enää halunnut katsoa 2-kautta.
My days get filled with needful and useless activities: reading, arranging the funeral, walking (avg 13k per day), phone calls (record 2h42min), surfing and today even working. Last week I finally learnt how to do hula hoop. Took me over 50 years to learn it. I got it last Spring and I've been testing it occasionally.

A very recommended TV-show on Netflix is After Life which tells about a guy who lost his wife to cancer. It's warm, sad, dark, wise and funny. The first season starts with a bitter guy, but he softens and learns. We watched Season 1 together with Tarja but during the Autumn things got more serious and she didn't want to see this second season.16 kommenttia:

 1. Niin tätä päivää että tv-sarjoista löytyy jotain joka lohduttaa, ja kun vielä Tarjankanssa katsoit eka tk-n niin jäänee sarja mieleen. Hyvä etä jaksat "normaalia" elämää;) Tsemppiä ja sen sellaisia asioita, Sus', ulvotaan vähän Tarjalle...Aouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
  =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, unohtui ;D Kuva on oikein hyvä ja tiiv istää yksinolemisen fiiliksen, sen hyvän kuin nurjankin puolen sillä mahuisihan tuohon penkille kaveri.. . On hyvä silmä sulla näiden kanssa, kiitos.

   Poista
  2. Kiitos Sus'! Ei tuo telkkari oo onneksi ainoa kaveri, vaan näin korona-aikanakin on löytynyt oikeitakin ihmisiä juttukaveriksi. Tuo sarja vain sattui just olemaan niin ajankohtainen.

   Poista
 2. Hei Timo, elämä yllättää ja nyt sinun / teidän kohdalla negatiivisella tavalla. Olen aina / aika ajoin lukenut teidän (sinun) päivityksiä missä ootte milloinkin mennyt, tehneet, olleet yhdessä, tehneet asioita, matkustelleet. Tarjan poismeno tuli minulle todellakin yllätyksenä, olen pahoillani ja otan syvästi osaa poisnmenetyksesi johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hep Marko, long time no see - paitsi nyt faces joskus vilahtanut. Kiitos osanotosta! Olihan sitä ilmassa taas viime vuosi, mutta eipä niitä negatiivisia uutisia halua niin julkisesti revitellä, mukavia asioita on kivempi jakaa.

   Poista
 3. Ai niis, en ole kirjautunut sisään, ystävällisin ottein, kurikkalaanen Marko Laurila tässä kirjoottelee.

  VastaaPoista
 4. Upea kuva! Nämä sinun viimeaikaiset kuvat tekevät komean sarjan. Pistä talteen. Ja mielenkiinnolla odotan seuraavaa.

  Tosi hyvä, että olet jaksanut! Toivottavasti saat nukuttua myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis! Harmaat kelit näyttää jatkuvan, joten ainakin maisemakuvissa tyyli varmaan pysyy. Kyllä täällä mennään suht ok, nukkuminen vaihtelee jännästi, mutta ei nyt onneksi huonommin kuin viime vuonnakaan.

   Poista
 5. Mietin pitkään mitä kirjoittaa. Mutta en keksinyt mitään järkevää. Ei tällaiselle menetykselle taida olla sanoja. Elämän pitää kuitenkin jatkua ja se jatkuu. Sellaiseksi on elämä tarkoitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuitenkin kommentista! Näinhän se on, tämä kestää aikansa ja onneksi kuitenkin muistot Tarjasta jää.

   Poista
 6. Surullinen kuva. Tai sitten sen voi nähdä myös rauhallisena olotilana, ei hälinää, ei kiirettä.
  Riippuu omasta mielialasta.

  Hyvä, että riittää juttuseuraa. Toivottavasti myös kasvotusten koronasta huolimatta.

  Täytyykin laittaa tuo after life omalle listalle.

  Päivät voivat tuntua pitkiltä, silti viikot menevät eteenpäin. Toivottavasti olet saanut nukuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on Susu! Täti saattoi siellä nauttia rauhasta ja maisemasta kympillä. On tuota juttuseuraa ollut ilmankin puhelinta, ulkona juokseminen pitäis olla turvallista ja siinä sai kans hyvin juteltua. Jep, nukkuminen vaihtelee, pääosin ok.

   Poista
 7. Onko Jonna Tervomaa - Myöhemmin, tuttu? Kuunteles..https://www.youtube.com/watch?v=4OmtdiJJywc&ab_channel=JonnaTervomaaVEVO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kappale, kiitos! Ei kannata jättää asioita sinne myöhemmin tehtäväksi. Tai no tylsät voi jättää...

   Poista
 8. Upea ja puhutteleva kuva. Autius ja yksinäisyys ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kuten SusuPetal sanoi, niin kuvatun olotilaahan ei voi tietää, tuon kukin tulkitsee omaan tilanteeseensa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.