2021-01-18

Viikon kuva - Kävelyllä

Viime viikolla tuli käveltyä paljon. Tarja nukkui pois tiistaina, mutta jo viikonlopusta asti äitinsä oli tullut tänne päivittäin valvomaan mun ulkoilun ajaksi. Reilun tunnin kävely joka päivä podcastejä tai musiikkia kuunnellen vie ajatuksia hetkeksi muualle.
Last week I walked a lot. Tarja passed away on Tuesday but already a few days before that her mother came here to cover me for my daily walk. A 75 minute walking with podcasts or music distracts thoughts for a while.


2021w02 Walking view


Maanantaina oli niin hieno sää, että otin mukaan paremman kameran. Sumu teki lahden toiselle puolelle erikoisia muotoja.
Last Monday the weather was nice so I carried my better camera. The mist created a special view to the other side of the bay.14 kommenttia:

 1. Majesteettinen ihmisen häkkyrä keskellä umpiluontoa, hieno ristiriita, silti todella tasapainoinen kuva. Oikein hyvä, ehkä paras mitä olen sinulta nähnyt. Nääpistän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valokuviin onkin kuulunut ohjetta, että mitä pelkistetympi, niin sitä parempi. Jos on kauheasti krääsää kuvassa, niin siitä jää vain sekava olo. Auringon kajo ja noi sumupilvet oli just nappiin tos.

   Poista
 2. Upea kuva! Kontrasti luonnon ja sitä hyödyntävän härpäkkeen välillä on valtaisa, toisaalta sopiva. Tuulimyllykin rauhoittui luonnon äärelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis! Tuolloin olikin Vaasaksi lähes tyyntä, joten myllykään ei paljoa pyörinyt. Tuo on muuten jokin testilaitos ja siksi yksinään.

   Poista
 3. Aivan mieletön kuva. Siellä se tuulimylly maisemaa ja luontoa valvoo, luullen hallitsevansa kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 🙏🏼 Riitta! Tuossahan on melkein myös mersumaista menoa, ehkä siitäkin se ylemmyydentunto.

   Poista
  2. Johtotähti yllä taivaan....;DD

   Poista
  3. Sitä voisi olla myös Mersun tulevaisuuden alukset: https://i.pinimg.com/originals/43/1a/45/431a45206f31b693fd963997f3a5826b.jpg 🙂

   Poista
 4. Vau, niin mahtava kuva.

  Surullisen kaunis maisema, haikeutta täynnä, mutta tuo tuulimylly jaksaa kurkottaa ja antaa toivoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Tuollaista tulkintaa itsellenikin tuli. Toinen vaihtoehto oli ryhmäkuva näistä kukista, joita on tullut tähän mun koneen viereen aika monta (ja anopille saman verra), mutta tuo oli seesteisempi näkymä, joten voitti.

   Poista
 5. Kiitos Uuna, tuota sumua zoomailin usemmankin kuva, mutta tässä oli lisänä mylly ja tuo auringosta toivoa luova kajo.

  VastaaPoista
 6. Olet ottanut kauniin kuvan. Kävely on merkillistä: monta ajatusta ehtii ajatella, monta surua ja murhetta on lientynyt. Jaksamista Timo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tuota tuleekin vaihdeltua, välillä kävellessä/juoksulenkillä meen ihan omissa ajatuksissa, välillä kuuntelen podcasteja tai musaa, molemmilla oma vaikutuksensa. Toinen vie ajatukset muualle, toinen saa välillä pään luuppaamaan rasittavasti jotain samaa jo kulunutta ajatusta, tai onneksi ajattelemaan uusia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.