2021-06-14

Viikon kuva - Täysi viikko

Viikon kuvana tunnelmia äänestyskopista. Ensimmäinen vaaliehdokkuuteni oli mielenkiintoinen kokemus. Asioita joutui miettimään nyt ihan erilailla ja marraskuinen online-puoluekokous vaaliohjelmasta oli kiinnostavaa seurattavaa. Sain 44 ääntä, mikä oli paljon enemmän kuin uskalsin toivoakaan (ainakin kolme pääsi eri puolueesta varasijoille vähemmillä äänillä). Suuri kiitos kaikille äänestäjilleni! 🙏🏼 ❤️
The photo of the week is from my visit to the polling booth. My first election as a candidate was a really interesting experience. I had to think more about politics and the online-party meeting in November about our program was interesting too. I got 44 votes which was much more than I expected (in another party three got to reserve reps with less votes than that). Big thanks to everybody who gave their vote to me! 🙏🏼 ❤️


2021w23 The local election


Perjantaina kävin ennen töiden alkua Hietsussa heittämässä talviturkin pois. Huima video:
On Friday morning before work I finally got my first swimming this year. An amazing video:

Torstaina oli hieno ilma ja palaverien ohessa kamera oli valmiina jalustalla oikeilla asetuksilla, että kun kalenteri hälytti, niin sain nopeasti kuvan osittaisesta auringonpimennyksestä.
On Thursday there was perfect weather to see the partial eclipse of the Sun. I had meetings for the whole day but the camera was waiting on the tripod with the right settings, so when my calendar reminded me it was quick to shoot it from the balcony. 


The partial eclipse of the Sun


Sunnuntaina saatiin vaalien kunniaksi mahtava lounas anopin luona ja pelattiin pari erää Second Chancea, minkä jälkeen pidempänä pelinä Mysterium. Pelistä hiukan enemmän täällä.
On Sunday we got a tasty election lunch from my mother-in-law. After that two quick rounds of Second Chance and then a longer game of Mysterium. A bit of that game here.


Mysterium game on!


Hyvää kesän jatkoa kaikille! 🌞 
Have a great Summer! 🌞4 kommenttia:

 1. Kahta en vaihda, talviturkkia ja...hmm .... ai niin, turun sinappia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oli vitsinä, että 'kahta en vaihda - sukat!' 😄

   Poista
 2. Hurjaa, itse en ole vielä heittänyt talviturkkia vek. Johtuu ihan siitä syystä, etten ole ollut niin veden äärellä, että olisi onnistunut.

  Onnittelut äänistä! Ihan hyvä määrä mielestäni, vaikka valtuustopaikka ei auennutkaan tällä kertaa. Aiotko jatkaa politiikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olisi vielä heittämättä, jos olis hankalampi matka rannalle.

   Kiitos onnitteluista! Ensikertalaisena pääsee luult läpi vain julkkikset tai jokin oikein paljon rahaa mainontaan laittava. Itse menin nollabudjetilla ja vaalikoneet (näihin toki meni ainakin 10-12 tuntia aikaa), parin fb-mainoksen eteenpäin jakaminen + se blogikirjoitus oli oikeastaan ainoa mitä nyt tein asian eteen. Pitäis ensin päästä politiikkaan, että voi jatkaa siellä. 😃

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.