2021-07-25

Lisää Lappia

Lapin kuvia nyt sunnuntailta ja tiistailta. Sunnuntaina kiersin Ylläsjärven ympäri Luosulla käyden. Tämä ja seuraava kuva ovat läheltä sen bloggauksen ekan kuvan kuvauspaikkaa. Samoin kuin Pariisissa Eiffel-torni, niin täällä Yllästunturi kuuluu aina kuvaan mukaan, jos se vain näkyy.
Here's some Lapland photos from Sunday and Tuesday. On Sunday I did a lake round trip and some more of it here. This and the next photo are taken quite close to that post's first pic. Here applies the same as with Paris and Eiffel tower - if Ylläs mountain is visible it's included in the pic.


Ylläs behind the swamp


Ja mukava heijastuvat puut näkymä:
A nice scene of trees and their reflection: 


Reflected trees


Tiistaina kävin Kahvikeitaan laavulla ja Aurinkotuvalla. Näitä valkoisia maiseman piristeitä näkyi joka puolella.
On Tuesday I visited two standard xc-skiing pause sites that I usually have seen only during Winters. These white 'fur-flowers' are everywhere.


Some white


Aurinkotuvalta nostin taas dronen ilmaan ja suunta kohti Yllästä näytti tällaiselta. Tuota polkua pitkin on hiihdetty monta kertaa. 
In the latter place I again did some drone flying and the scene towards Ylläs mountain looks like this. The path below is very familiar from our skiing rounds.


Drone view from Aurinkotupa


Ettei jokaisesta Lapin käynnistä tulisi omaa kansiotaan, niin kerään näitä kuvia tänne kokooma-albumiin. Täällä näkyneet ja muutama muukin löytyvät sieltä lopusta. Tervetuloa sinnekin!
I'm not going to do an album of each Lapland visit, so I started to collect these to this album. The ones shown in this blog and a few additional ones are there at the end. Welcome there too!4 kommenttia:

 1. Heijastuvat puut -näkymäkuva on oikein hyvä, jotenkin uskomattoman täynnä tavaraa, siinä ja siinä ettei ikään kuin mene yli, rikkaat värit ja silleen..äsh aina kun vaikutun niin tuntuu että sanat katoaa päästä. Ihq kuva!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo oli mun loppusuoralla kun sitä yhtä viikon kuvaa olin valitsemas ja tuli otettua se toinen heijastuskuva suon yli. Olivat molemmat samalta pysähdykseltä.

   Poista
 2. Tupasvillat ovat niin sympaattisia, pieniä karvapalloja.

  Hienoja maisemia ja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se se olikin! Piti kierrellä, kun en ehtinyt ruveta ettimään oikeaa nimeä. 😄
   Kiitos muutenkin Susu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.