2021-07-05

Viikon kuva - Ylläs pyöräillen

Torstaina aamusta saavuin yöjunalla Kolariin ja aamupalan jälkeen lähdin polkemaan Ylläsjärvelle. Nyt on riittänyt aurinkoisia päiviä, tosin sadetta on luvassa sille päivälle, kun pitää polkea takaisin. Eilisen ohjelmana menin järven takaa pikkupolkua ja matkalla näkyi hieno heijastus Kielisenvuoman vesissä:
On Thursday morning I arrived at Kolari by night train and bicycled to Ylläsjärvi after a morning snack. So far every day has been very sunny, though it seems that the rainy days are when I need to ride back to the train on next Thursday. Yesterday I rode a smaller path behind the lake and saw this nice reflection in the Kielisenvuoma swamp:


2021w26 Lapland swamp


Retken kääntöpiste oli Luosujärvi, jossa myyjä lainasi uikkarivalikoimastaan yhdet ja kävin uimassa täällä:
My destination was Luosu-lake where the cafe had spare swimming trunks to borrow and I swam here:


Luosujärvi beach


Hyvää kesänjatkoa! 🍀
Have a good Summer! 🍀

8 kommenttia:

 1. On kyllä hienot maisemat! Tuntuiko vesi kylmältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietysti alus kun iho oli lämmin, mutta pitkään viihdyin siä ku veteen pääsin. Mittari laiturin kyljes näytti 21,5C.

   Poista
 2. Valtavan upeita maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ja tuo kirkas auringonvalo tekee kaikki värit puhtaammiksi.

   Poista
 3. Vaihdoin kanssasi monta s-postia ennen kuin tajusin et olet pyörien tien päällä. Kahjo mies, sanoi Markus Kajo ja katosi aamuun.
  Mikä on reissun pyörällä/muutoin etenemällä kilometrien suhde? Tuli just mieleen että jos tulsi sua fillarilla vastaan, johonkin teiden 6113 ja 6110 risteämään K-market kotiväylä? En usko että nimittäin poljet E63sta pitkin, se kunon moottoritei, tai ainakin moottoriliikennetie eli ei asiaa sykkeleillä-
  palataan asiaan s-posteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään ku ei milloonkaan! 😄 Kyllä muutoin tuloo enemmän, jo juna Vaasa-Lappeenranta on pidempi kuin koko pyöräily ja siihen viä Tmpre-Vsa päälle. Kohtaamispaikka näyttää hyvältä, pitää vaan päivittää sulle saapumisarviota ettet joudu kauaa odottelemaan.

   Poista
 4. Tuo aloituksen yöjuna naksautti biisilinkin päässä: Havana Black - Lone wolf. Melankolinalla ladattua hard rockia, oikein hyvä tunnelma pala junassa liikuvassa, raiteiden kolkkeessa, kuunneltavaksi.

  Once again I'm sitting in a nightrain
  Looking out into the night
  I feel the darkness movin' closer
  A million fingers pointin' out at me
  I'm only a lonely wolf
  Just a lonely and a hungry wolf

  VastaaPoista
 5. Havana Black onkin mulle ehkä hämärästi tuttu nimi, ei välttämättä sitäkään. Mutta tuo lainauksen viimeiset sanat toi ketjun seuraavan biisin mieleen: Duran Duran ja Hungry like the wolf 🤓

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.