2021-07-19

Viikon kuva - Museokortti korkattu

Viime viikolla taas tapahtui, mutta kaikista ei niin ole kuvaa julkaistavaksi. Olin vielä kolme päivää lomalla - tiistaina käytiin Mikon kanssa 30v-synttäriajelulla, keskiviikkoiltana pelasin kerholla kuusi tuntia, torstaina pyöräilin Karpperojärven ympäri samalla kaverin mökkirannan dronekuvaten, lauantaina oli Mikon synttärilounas ja sunnuntaina veljen pojan rippijuhlat. 
A lot happened again last week but I don't have many pics to publish. The first three days I was still on vacation - on Tuesday we did a 30th birthday cycling trip with Mikko. On Wednesday evening I played board games for six hours. On Thursday evening I bicycled around the Karppero lake and took drone pics of the shore of a friend's cottage. On Saturday we had a birthday lunch for Mikko and on Sunday my brother's son had confirmation and a party after that. 


2021w28 The art exhibition at Kuntsi


Kuva on keskiviikolta kun korkkasin uusitulle museokortille ekat käynnit. Kuntsilla tämä Erik Johanssonin fantastisten valokuvien näyttely oli hieno. Kuvan näkymä oli vähän tylsimmästä päästä, mutta sikäli hauska, että näytti takana näkyvän kuvan kulissia. Tuo linkin takana näkyvä otsikkokuva kertoo millainen on teosten tyyli.👍🏻
The photo above is from Wednesday as I used my renewed museum card for the first time. The Kuntsi museum of modern art nearby has a gallery of Erik Johansson's fantastic photos - and they indeed are fantastic. This pic is a bit lame but it shows props of the photo seen behind. Check the link for a good example of his pics. 👍🏻 
10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen sarja tää viikon kuva! Itse teen tällä hetkellä kuukauden arkikuva - "sarjaa" aika saman tyyppinen mutta se postaus tulee harvemmin...

  Aurinkoista kesän jatkoa!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin ja hyvää myös teille 'projektin' aloitukseen! 😊
   Tuo sun kollaasi oli mukava! Ja sellaisen kerääminen on varmaan tarpeen, kun varsinkin kesällä olis hankala valita vain yhtä kuvaa koko kuukaudelta.

   Poista
 2. Eipä lopu tekeminen tekemällä ja sulla tekemistä piisannut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt pakkaa olla jo lähes kk eteenpäin melkein joka päivälle jo jokin tekeminen sovittuna. Mutta niin kauan kun on mukavia tekemisiä, niin eipä se haittaa.

   Poista
 3. Mukavaa kesälomapuuhastelua! Kuva on kyllä aika jännä ja niin taitaa olla myös näyttelyn kuvaajan kuvat. Mukavia päiviä! Ajelin eilen toiseen rokotukseen ja nyt ihmettelen mistä alkaisi suursiivouksen kun on niin kylmä ettei muuta oikein jaksa ajatella....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuli 2rokotus ton 3 tuntia sitten, eli on tulevalla reissulla jo täysi suoja päällä! Jep, ja oli yks video missä näytettiin miten rakensi yhtä kuvaa.

   Poista
 4. Oma museokorttini odottaa edelleen uudelleen lataamistam on ollut telakalla kohta puolitoista vuotta. Ehkä sitten syksymmällä.

  Onnittelut toisesta rokotteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niillekin on tullut paljon hidastusta koronan myötä... Pian se syksy kuitenkin tulee. Ja kiitos!

   Poista
 5. Jännänoloisia, surrealistisia (?) kuvia Johanssonilla. Minä aktivoin museokortin joku aika sitten ja museokäynnit ovat tuoneet piristystä helteiseen elämään, vaikka hiki maskin alla ei tunnukaan niin kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surrealistinen on täsmäsana näihin, siellä oli esim pellot aukaistu maasta auki isolla vetoketjulla yms Hauskoja kuvia! Tuntuu että museokäynneissä on kuitenkin aika hyvä välimatkat muihin ja siinä ei olla kauaa lähellä niinkuin baareissa, joten rokotetuille sen luulisi olevan turvallista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.