2021-11-15

Viikon kuva - Isänpäivänä jouduin hain syömäksi

Sunnuntain isänpäivänä syötiin nuorison kanssa lounas ja otettiin sen jälkeen erä haita vastaan. Saatiin loppukirissä 14/18 iskua perille, mutta hai-Mikko voitti aika selvästi meidät kolme. 
Yesterday was Father's day and I had lunch with the young ones. After that we tried to beat The Jaws - we got 14/18 hits but Mikko the Shark won us quite easily.


2021w45 Father's day game


Viime torstaina oli mun ensimmäinen kokonainen päivä toimistolla yli 1,5 vuoteen. Käytiin kierroksella tehtaan puolella. Tässä pääaulan näkymää - varmaan voi julkaista, kun sama näkyi jo sanomalehdessäkin.
Last Thursday was my first full day at the office in over 1,5 years. We got to see the factory area which is still being worked on. Here's the main lobby view - the building has five floors of office space and looks really nice.


Wärtsilä STH lobby


Lauantaina olikin hieno keli ja kiersin Onkilahden ympäri. Ensimmäinen jää jo kävi täällä. 
On Saturday we had nice weather and I walked around Onki-bay. The first ice of this winter was now there.


This winter's first ice on Onkilahti


Valkoinen nurmikko ja kivet oli lähes taiteellinen asetelma.
The white lawn and rocks were almost artistic set-up.


Frosty lawn on the rocks


Ja Palosaaren puolella polut erottuivat mukavasti nurmikosta.
The path on Palosaari side looked nice going through the frosty lawn.


Unfrozen path


Vaasan vastaremontoidussa hallintotalossa oli avoimet ovet ja kävin samalla ringillä katsomassa paikat sielläkin. Valtuuston sali:
The recently renovated Vaasa administration building had an open house so I visited there on that same walk. The city council hall:


City council new meeting hall


Neuvotteluhuoneissa oli erilaisia sisutuksia.
Meeting rooms had different decorations.


A meeting room


Portaikon koristeita:
Decorations of the staircase:


A staircase


Kellarissakin oli taukotila:
A breakroom in building's basement:


The basement pause area


Hyvää marraskuun jatkoa! 🍀
Have a good November! 🍀


8 kommenttia:

 1. Aulassa viehättää pyöreä valohässäkkä ja se että on laitettu sohva-asetelma vinoon, suorastaa harvinaista täällä viivasuorassa suomessa. itsellä matot vinossa niin ei tule alvariinsa siirreltyä. Jos on suorassa niin vertaa koko ajan seinään ja kun ne liikkuu niin saa olla jatkuvasti oikomasssa, nyt ei tartte;)
  Kukas tuo nainen on tuossa tuolissa istumassa, mistä hän kuvaan löytyi?
  Hienoja, ajatuksella otettuja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla on tullut ihasteltua tuota lamppua, mutta sohvat on piristävästi sijoitettu. Oli vähän sellaisena ihmispatsaana siellä nurkassa, mutta kun zoomasin lähemmäs yhden kuvan, niin siihen kyllä käänsi katseensa ja nyökkäsi kun kiittelin kuvasta. 😊
   Kiitos! 🙏🏼

   Poista
 2. Hyvää isänpäivää näin myöhässä!

  Ihanan valoisia kyllä kaikki uudet tilat nykyään. On tilaa ja avaruutta. Ja sisustus on samaa linjaa.

  Huurre kyllä näyttää maanpinnan muodon selkeästi, hauskoja nuo polut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Siellä on tietysti avointa myös nämä isot avokonttorit, jotka ei toisaalta oo työhön keskittymiseen niin hyviä, mutta toisaalta onhan ne edukkaampia.

   Ja tuolloin oli just aurinko noussut sen verran, että teki kivasti varjoja ja lisäsi huurteen valkoisuutta. Kuvauksellinen päivä!

   Poista
 3. Isänpäivänvietto näytti oikein mukavalta, kodikkaalta. Ja kerrankos sitä hain suuhun joutuu.

  Mutta onpas hulppea pytinki tehty kuntalaisille. Kyllä tuolla kelpaa kokoontua ja tehdä tärkeitä päätöksiä. Minunkin silmääni osui tämä hattupäinen rouva. Olikohan pitämässä silmällä, että mitään ei katoa. Vai vastaamassa kysymyksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnistui taas hyvin meidän pelipäivä - kasvispihvejä ja bataattilohkoja uunista. 😊 Plus vielä ihan hyvä peli!

   Jokainen neuvotteluhuone oli vielä hienosti sisustettu hiukan erilailla, tässä oli nämä vanhan tyyliset huonekalut, muissa oli kaikki vähän erilaisia, joissain nykyaikaiset tuolit jne. Rouva taisi olla enemmänkin ihmispatsaana, kun noi huoneet katseltiin pääosin ovelta ja oli aika kaukana.

   Poista
 4. Hienoja myöhäissyksyn kuvia! Luonto antoi muistutuksen tulevasta kauniilla tavalla. Vietteleviä nuo puiston polut. Kaupungintalo on komea! Tehtaan aula on niin moderni, että ei se tehtaan aulalta näytäkään! Joku on muuten onnistunut myymään Vaasassa paljon noita rengasvalaisimia... :o Kauniita ovat.

  Tappajahai peli näyttää aika pelottavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis, kirkas aurinko ja huurteiset paikat ne yhteen soppii! ^_^ Näinpäs tosiaan oli molemmissa paikoissa rengaslediä. Meinaanpa samaa hommata vielä kerholle kameraan, saa hyvän valaistuksen, kun on tollanen ledi-rengas linssin ympärillä.

   Voi tosiaan olla ihan jännä, siinä onkin että 12-vuotiaille, kun yleensä on pelit 8 tai 10 ikärajalla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.