2021-11-22

Viikonkuva - Joululaamat

Rauhallinen viikko, jonka kuvaksi valikoitui torille joulunavaukseen tuodut laamat. Nyt vasta huomasin, että kuvassahan on myös vaasalainen pitkänlinjan näyttelijä. 
Last week was quite peaceful. The photo of the week is of Llamas that were brought to market square for Christmas opening. Cute fellows!


2021w46 Season's llamas


Teatterissa tulikin käytyä pitkästä aikaa. SAM Vaasa täytti nyt syksyllä 75 vuotta ja juhlistuksena käytiin perjantaina katsomassa Colorado Avenue. Sitä ennen ja väliajalla oli sitten vähän juhlallisuuksia.
It's been a while since my last visit to the City theater but now I saw Colorado Avenue play. It was part of SAM Vaasa's 75th birthday celebration, along with some bubbling drinks and speech. Nice event!


Colorado Avenue play


Muuten viikonloppu oli hiljainen, lauantaina autoin työkaverin perhettä ja kävin pojan kauppakävelyn kaverina. Sunnuntaina juoksulenkki, uusi Marvel-leffa Shang-Chi, valokuvien käsittelyä ja bloggaamista. 
Otherwise it was a quiet weekend: on Saturday I helped my work mate's family and visited my son for a shopping walk. On Sunday I did some jogging, watched the new Shang-Chi MCU movie, organized photos and created a blog post.


Lego town in Rewell center


Hyvää marraskuun loppupuolta! 🌞
Have a good latter half of November! 🌞6 kommenttia:

 1. Laamat ovat jotenkin niin sympaattisen näköisiä otuksia!
  Näyttelijää en tunnistanut.

  Oliko Colorado Avenue hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selasin kaupunginteatterin nykyiset näyttelijät, muttei näkynyt enää eli tämä mies on tainnut jo jäädä eläkkeelle... Enpä edes muista onko paljoa ollut missään telkkarissa tai leffoissa.

   Oli ihan katsottava! 👍🏻 Kirja ei ollut tuttu, joten en tiennyt mitä tulossa. Odotin enemmän surkeutta, mutta oli siinä onneksi onnellisiakin tapahtumia ihan hyvin.

   Poista
  2. Oli se leffoistakin tuttu: https://www.imdb.com/name/nm0387085/ - jäänyt kuulemma eläkkeelle jo 2012! 😮 En kai mäkin oo vanhentunut...

   Poista
  3. Niin, siis on Lasse Hjelt 😊

   Poista
 2. Laamat on kivoja, joskin vähän outoja. Asuin noin 15 sitten vähän kauempana jkl-n keskustasta, eli maalla ja siellä oli yhden ulkoilureitin varrella talossa laamoja, eivät mitään koskaan sanoneet vaikka kovasti yritin jutella, katsoivat pitkään tuolla oudolla ilmeellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nehän on usein kuitenkin Perusta tai Chilestä, joten olisit koittanut espanjaa. 😉

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.