2021-05-13

Pyörällä Långskäretiin

Viikon kuva jo näyttikin Långskäretin saaren tienoilta maisemaa ja tässä vielä lisää. Kokeilin nyt kasata ensimmäisen pyöräilyvideon kännykän ja dronen klipeistä.
I already had the scenery of Långskäret island in the photo of the week but here's more of it. I created my first cycling video using clips of my mobile phone and drone.

Dronen näkymät oli videolla vain etelään, mutta täällä pohjoisessa näkyi kauempana jo Vaasan keskustaa:
The video shows drone views only towards the South but the downtown of Vaasa can be seen in the North facing view:


Vaasa city visible


Kesämökkejä riittää kaikille rannoille.
There are a lot of summer cottages.


Summer cottage


Matkaa tuolla sillan yli käynnillä, (eli saaressa olin!) tuli 34 kilometria ja reitti kartalla näyttää SportsTrackerissä tältä. Vielä jälkilisäyksenä dronen ottama 360-kuva, josko jakautuisi tänne hyvin:
The trip over the bridge to the island was 34 kilometers (21 miles) and the route on SportsTracker map looks like this. And an addition after few hours: the 360-photo from the drone:


6 kommenttia:

 1. Olipa mukavaa päästä kanssasi reissuun! Hieno keli ja niin tasaiset maisemat! Ei pahemmin mäkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Tänäänkin riittää vielä keliä, 22 oli tos jo aamusta. Tasaista on tosiaan - onhan se sanontakin, että 'lakeuksilla on hyvä olla, ku ei silimä pökkää'. 😃

   Poista
 2. Siis lennätit pyöräillessäsi vai onko siinä dronessa joku seuraa toiminto? Hienot on maisemat ja käypäsiä lenkkejä teet, itse olen korona-eristyksen vuonna laiskistunut ja pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu paljoa käytettyä sitä ominaisuutta, mutta siinä voi näyttää ohjaimesta dronelle kohteen (=mä) ja komentaa että seuraa tätä. Ajoin se päällä pari ylimääräistä rinkiä sillan kohdas. 🤓 Pitää nyt totutella persettä, josko kesälomalla menis enemmänkin.

   Lisäsin muuten vielä pyöritettävän 360-kuvan tuohon postauksen loppuun. Siitä näköö kaikkiin suuntiin hiirellä raahaamalla. Vähä harmi tuo porras taivaanrannas, pitäis aina ottaa kaks.

   Poista
 3. Wautsi, hieno tuo viimeinen kuva ja niin oli videosikin - kiitos maisemista. Minulla on saksalainen blogiystävä, seitsenkymppinen sporttinen rouva, joka tekee 30-80 km reissuja sähköpyörällä kolme kertaa viikossa! Aika hurjaa. Hänen takamuksensa on jo tottunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Pitäis näitä videoita tehdä useammin, mutta siinä on aina valmistelua ja näpläämistä... mutta silti. Mullakin yks eläkkeelle jäänyt työkaveri on hurahtanut sähköpyöräilyyn ja vaikka se on kevyempää, niin siinä se määrä korvaa tehoa, kun on mukava mennä ja ajelee paljon enemmän.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.