2021-05-29

Saturday classic - Toyah

Pysytäänpä klassikoissa vielä naisten puolella, mutta siirtyminen saarivaltakuntaan. Kuulin Toyahista serkulta, joka vannoutuneena DeepPurple-StatusQuo-yms-fanina piti tätä ainoana naisena, jolta tulee kelvollista musiikkia. Makuasioita, mutta onhan tämä I Want To Be Free vauhdikasta. Huolimatta tuosta oudosta lapsireunuksesta tässä on terävämpi kuva ja parempi ääni kuin virallisessa videossa:
Let's keep presenting women in my Saturday classic participants but move to England. I first heard of Toyah from my cousin who was a big fan of Deep Purple, Status Quo etc bands and said that she's the only good woman in music. Debatable but got to admit that I Want To Be Free is a catchy song. Even though there's a strange 'child fence' this video had sharper picture and better sound quality than the official music video:

Toyah on ollut naimisissa jo 35 vuotta jonkun kitaristin kanssa (Robert Fripp) ja ovat nyt korona-aikana julkaisseet covereita keittiöstään. Rohkea ja vauhdikas pari, tässäkin Toyah oli laittanut kuvauksen 'Enter The Sandman, and enter the...... ermm exercise bike!' eli että kuntopyörä on huomiota herättävä. 😃
Toyah has been married for 35 years to a guitarist (Robert Fripp) and now during corona times they have published cover songs from their kitchen. A bold speedy ever-young couple showing that age is just a word. For this video Toyah wrote a description: 'Enter The Sandman, and enter the...... ermm exercise bike!' 😃

Nyt uudemmissa keittiövideoissa on mukana Sidney Jake.
The latest kitchen videos also have Sidney Jake as a visiting guitar player.

Jos haluaa nähdä Robert Frippin irokeesikampauksessa, niin sellainen löytyy ja ovat lisäksi pitäneet kanavallaan positiivista Tuskan täti -kysymysvastauspalstaa (tuossa esim alussa paljastettiin onko Robertilla kitara sängyssä ja kohdassa 13:20 näyttää soittoaan).

Lisää lauantaiklassikoita täällä.
If you want to see Robert Fripp in mohawk hairstyle there's a video of that. They also publish a positive Agony Aunt Q&A-series in YouTube. That episode reveals in the beginning if Robert has a guitar in bed and showed some of his guitar playing at 13:20.

You can find more Saturday classics here.

6 kommenttia:

 1. Outo veto serkun musamaussa;DD Iskee vähän outoudellaan vaan enpä yleensä tällaista kauaa kuuntele. Fripp, joku kitaristi, hauska läppä;D Nuo uusimmat you tube sekoilut on kohtuu schaissee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo oli kasarilta, joten ei tietoa mitä nykyään kuuntelee, ehkä samaa kuin silloinkin, niin ainakin mulla on tilanne. Arvasin, että kitaristijutut voi vedota suhun.

   Poista
 2. Tuo eka oli tuttuakin tutumpi, mutta en olisi todellakaan muistanut esittäjää, joten kiitos tiedosta!

  Ei kyllä minulta onnistuisi kuntopyörän polkeminen ja laulaminen samaan aikaan, loistokunto naisella! Äänikin on mukavasti syventynyt ja madaltunut iän karttuessa.

  Hauskaa noiden keittiössä näyttää olevan, voisin hyvinkin käydä vieraisilla. Onneksi kaiken musiikin teon ei tarvitse olla niin kuolemanvakavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan 63-vuotiaaksi hyvässä vedossa. Näyttää tosiaan heillä olevan ihan hauskaa näitä tehdessä. Jossain videossa kiikkui kalteriovessa yms yms.

   Poista
 3. Tämä on kyllä aivan uusi tuttavuus. Ja täytyy tunnustaa että hieman kateeksi käy nuo tissit, mutta veitsin altahan noita saisi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olis mennyt ohi ilman serkun vaikutusta, toki taisi silloin kasarilla MTVssä video näkyä aina välillä. Mutta sä uskalsit mainita ne! 😊 En tosiaan tiedä, että onko miten hommatut, mutta on selvästi ylpeä. Jännä että yks toinen videonsa oli Youtubessa estetty upottamisesta, vaan piti katsoa siellä. Siinä oli jotain lapsisuojelua mainittuna... 🙄

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.