2021-05-03

Viikon kuva - Vaelluksella

Viime viikolla pääsi taas vähän sosiaalisuuden tuntumaan. Luontopolun kierros sunnuntaina porukalla Svedjehamnissa, jykevät eväät nuotiolla ja vielä upea sää oli jo mukavan lähellä normaalia!
Last week I got a hint of pre-corona socializing feelings. A nature path walking on Sunday in Svedjehamn, a heavy outdoor camping fire lunch and a great weather felt like almost normal times! 


2021w17 Hiking


Perjantaina oli opiskelijoillakin sosiaalista, kun juhlivat Vappuaattoa. Meillä tuo ryhmäkuvan sekunnit oli se päivän pikainen tiivis hetki.
On Friday students also got socializing as they celebrated the first of May. For us the seconds being close to each other for the group shot was the tightest moment.


Students on 1st of May


Hyvää toukokuuta! 🍀
May your May be good! 🍀6 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa luontoretkeily Pohjanmeren rantamaisemissa! Kaunista toukokuuta! Luonto herää, valokuvaaja herää sen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä Lepis, tuossa oli taas ihan eri kuvata kuin näillä tutuilla paikoilla harmaas sääs. Pitää koittaa pian tsempata tänne loputkin päivän kuvat.

   Poista
 2. Oi ihana toukokuu. Ei kun dvd pyörimään, yksi parhaimmista sarjoista. Kivaa kun pääsee normaalin syrjään kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt kesken Superstore - sekin on yks parhaimmista sarjoista. Menossa jo 27. jakso mutta onneksi niitä on kaikkiaan 98 osaa. Tuollainen Oi ihana toukokuu ei kuulostakaan tutulta, mutta Zeta-Jones selittää paljon... 😊

   Poista
 3. Ripaus normaaliutta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.