2021-05-24

Viikon kuva - Läskisähköpyörällä metsään

Viime viikolla erikoisin tapaus oli mun eka maastopyöräily sähköläskipyörällä (vai onko se läskisähköpyörä?). Osallistuin vedettyyn 1,5h rinkiin Seinäjoella Jouppilanmäen metsiin tehdyllä reitillä. Samalla autoilulla tehtiin anopin kanssa vierailu äiteen luo, joten oli tehokasta.
The most special event last week was when I participated in a guided bikecross in the forests of Seinäjoki. We got an e-Fatbike and drove there for 1,5 hours. On the same day I also visited my mother with my mother-in-law so that was a handy two birds -situation.


2021w20 e-Fatbiking


Jaoin luvalla Youtubeen mun perässä ajaneen Teron kuvaaman videon reissun loppupuolelta. Aiemmin mentiin paljon hurjempiakin kohtia tuolla 8,7km ringillä (max syke 151):
Tero shot the whole trip on video and here's a part where he was behind me (shared with his permission). We had earlier also wilder parts in that 8,7 km (5,4 mi) round (my max heartbeat was 151): 

Hyvää toukokuun loppua! 🖖🏼
Have a good end of May! 🖖🏼

6 kommenttia:

 1. Hc-pyöräilyä. Hurjat on harrasteet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän sitä kokeilla, kun joku järjestää mahiksen. 😊 Nuorempana kun mielikuvitus ei vielä niin toiminut, niin tuota olis voinut enemmänkin tehdä, mutta nyt tiesi, että miten kipiää se ottais, jos jostain kalliolta kaatuis pidemmän matkaa kiven päälle...

   Poista
 2. Huh, hurja olet! Varmaan mukavaa. Kunhan ei kaadu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joooo... 🙂 Mutta oli tuo tosiaan mukava kokeilla. Kaatumista vähä ittekin mietin - se vetäjä neuvoi pitämään tarpeeksi vauhtia koko ajan, kun tuossa on tietysti sama kuin asfaltillakin, että jos pyöräilee liian hitaasti, niin todennäköisemmin kaatuu.

   Poista
 3. Vauhdikasta menoa videon perusteella! En tiennyt, että sähköpyöristä olisi myös fatbike malleja myytävänä. Tuntuiko pyörällä ajaminen raskaalta metsäpolulla? Luultavasti kuitenkin painoa on enemmän verrattuna tavalliseen maastopyörään. Olen itse harkinnut täällä Turussa sähköpyörän hankintaa mutta en ole vielä ajatusta pidemmälle päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikeastaan tosi kevyttä, kun tuohan on periaattees sama kuin mopolla menisi, eli moottori hoitaa pääosan voimasta ja itte pitää vain hoitaa tasapaino (mikä vaatii että menee tarpeeksi nopeesti koko ajan, asfaltillakaan ei tasapaino säily jos liian hitaasti yrittää mennä). Painon toki huomas sitten jos paikoillaan sitä liikuttelee tai jos olis kaatunut. Mun oma pyörä on hybridi, eli tuollaisia reittejä en sillä menisi, korkeintaan helpompia polkuja.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.