2021-12-19

Kesäreissu videona

Seuraava matka on lähellä, joten rakentelin vielä pakkaamisen ohessa videon elokuisen pyöräilyn klipeistä. Kuvat matkalta löytyvät aikaisemmista blogipostauksista. Tiedosto on hitusen suuri, mutta toivottavasti laatu korvaa latausajan.
My next trip is soon so I also created a video of my August bicycle trip video clips. Photos of the trip are on the previous blog posts. The video file is quite big but hopefully the quality is worth the loading time.

Nyt on jo vuosi Tarjan viimeisestä joulusta, joten uusintajulkaisen videon, josta Tarja tykkäsi eniten. Tämä oli ensimmäisen editoitu videoni. Paikkana on Viktorian putoukset meidän vuorotteluvuoden ekalta matkalta ja ollaan katsottu tämä itse aikamoisen monta kertaa. Nyt se herkistää vielä enemmän. ❤️
It's now already a year since Tarja's last Christmas so I re-publish also a video that she liked the most. This was my first edited video and it shows Victoria Falls where we visited on the first trip of our sabbatical year. We have watched this quite a many times and now it gets me even more sentimental. ❤️  

Jos tulee tilattua Youtube-kanavia, niin siellä on nyt tarjolla kerran-elämässä-mahis päästä neljänneksikymmenenneksi tilaajaksi! Vain nopein saa tuon sijan! Kiitos! 🙏🏼
If you happen to subscribe to Youtube channels, there's now a once in a lifetime opportunity to be my 40th subscriber! Only the fastest gets that! Thanks! 🙏🏼 
5 kommenttia:

 1. Nyt olet kyllä ollut tosi ahkera! Mukava video, varmaan tekee se että tuttuja paikkoja niin paljon näkyvillä. Ja taisipa tuttu naamakin vilahtaa siellä :o Komea on myös Victorian putousten video. Lämpimiä ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meni tuohon muutama tunti. 😊 Tutut paikat on aina kivoja bongailla. Ja vilahtelun huomasin itsekin, mutta ajattelin sen olevan niin nopee, että kun ei puhu mitään, niin kukaan ei mieti. 😁 Viktoria-video on tosiaan paljon muistoja tuova. Teknisesti huomasin, että silloin ei ollut nopeutusta käytettävissä ja tekee toisaalta helpommin seurattavan. Mutta ilman sitä tääkin olis ollut 11 min, mikä olis imo liian pitkä.

   Poista
  2. No hätä vilahtelusta :) Hyvä kun itse tunnistin :D Onneksi Susupetal kuitenkin bongasi :D Malta onkin varmasti mielenkiintoinen kuvauskohde! Mukavaa lomailua!

   Poista
 2. Sielähän näkyi Lepis hiekkaveistosten luona, eikö niin.

  Mahtava tuo Victorian putous!

  Mihin seuraava reissu suuntautuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kommentoi missä kohdassa näkyi. 😊 Joo, oli aikamoinen. Ja tuo oli vielä hiljaista virtausta - normaalisti tammikuussa ei pääse enää Devil's pooliin kun virta on liian voimakas, mutta tuolloin se oli viä auki. Tuli ennen omikron-uutisia varattua lennot Maltalle. Siä mukavat 15-17C ja puoliaurinkoista, joten tarkoitus olla vain paljon kävelemässä kuvauksellisia paikkoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.