2021-12-20

Viikon kuva - Piraattipuolue kiertueella

Viikon kuvana torstaina torilla kurkkaamassa käyty Piraattipuolueen puheenjohtaja (keskellä), joka teki näin vaalien alla Suomen kiertueen. Oikealla paikallinen ehdokas Janne Paalijärvi, paikalle tuli myöhemmin alueemme toinen ehdokas Ari-Pekka Pulkkis. Kannattaa harkita näitä uusia kykyjä! 👍🏻
The photo of the week is from Vaasa market square where I met the chairwoman of Pirate Party of Finland. A new election is coming in January and she's touring the whole country.


2021w50 Party chairwoman on tour


Lauantaina otettiin etukäteis-joulupizzalounas. Sen perään pelattiin erä Zoolorettoa ja tässä kesken olevaa Hanabia.
On Saturday we had a pre-Holidays pizza lunch. Following two good board games - Zooloretto and Hanabi (shown here).


Two games for Holidays


Hyvää joulua! 
Happy Holidays! 6 kommenttia:

 1. Jopa sattuma! Minäkin olen sitä mieltä, että piraattipuolue on raikas tuulahdus Suomen politiikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! 👍🏻😊 Mulla tuli oltua kunnallisvaaliehdokkaana piraattien riveissä viime kesänä. En tokikaan päässyt läpi, mutta yllättävän paljon tuli ääniä. Samalla määrällä olis paris muus puoluees päässyt jo varasijalle. Niillä on ideat/ajettavat asiat jotenkin paljon nykyaikaisempia kuin muilla.

   Poista
 2. Hyvää joulua ja turvallista reissua! Peli vaikuttaa mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kuva myös Zooloreton kohdalta, mutta täs oli paljon iloisempi meininki, niin otin mieluummin. Nyt täällä palelen ja pari päivää saa jännittää, että tuliko matkalla mitään. Jälkimmäinen lento oli ihan täynnä ja suoraan mun takana oli joku jäpikkä, jolle lentoemon piti tiukasti komentaa maskia päälle vaikka niin selvästi oli koko ajan kuulutettu, että koko koneessa olon ajan pitäkää se naamalla.

   Poista
 3. Joulupizzalounas kuulostaa just parhaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, helppo ja hyvä on. Ollaan noi Woltilla tilattu Raxistä, niin siä on edelleen tarjouspaketti 4=39€ mikä on ihan hyvä. Mukava istunto oli taas! 👍🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.