2021-12-13

Viikon kuva - Urheilullista

Viime viikolla sain uudistettua taas pari urheilulajia - lauantaina oli sopivan lämmintä (vain -4C), joten kävin Metsäkalliossa totuttelemassa hiihtämiseen. 10 km oli ihan riittävästi näin ekalla kerralla.
Last week I got two different sports refreshed. On Saturday the weather got warmer (-4C / 25F) so I did my first xc-skiing for this season. As it was the first time 10 km (6,2 mi) was enough for me.


2021w49 Skiing season started


Firman kerhotoiminnan korvaajaksi tuli ePassi ja sen rahat katoavat vuoden vaihteessa, joten otin tiistaina 18 kerran sarjalipun Botniahalliin. Oli ihan mukava juosta taas 5km, seuraavalla kerralla voisi käydä salillakin. 
Our company changed the sports/culture sponsoring to happen via an ePassi-app and that money expires at the end of this year. To use it I took a serial ticket to this hall and began my visits with a 5 km (5K 😊) jogging.


Botnia hall


Hyvää viikkoa taas kaikille! 🖖🏼
Have a good week everybody! 🖖🏼6 kommenttia:

 1. Liikuntahalli minne pääsee tavan kansalainen!! Oi aikoja, Oi tapoja..ei vaan, kai täälläkin johonkin halliin pääsee, tullut vain kuva että tulevien ammattilaisten seuratoiminta täyttää nuo hallit.

  Juoksua ja hiihtoa, ota ase mukaan niin saat kolmmannet lajit;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ampumapaini! 😁 Vai mitä lajia meinasit? Shakki-nyrkkeilyhän on oikeasti olemas.

   Tuonnekin piti kiirehtiä, kun hiihtäjät vei koko radan klo 19 alkaen. Onhan niitä seurojen varaamia hetkiä varmaan paljon, mutta rakojakin löytyy kun kysyy. Ja kävely on edelleen paras kuntoilu!

   Poista
 2. Huhhuh, olet sinä aikamoinen urheilija. Ihan hengästyn, kun luen, miten pyöräilet, juokset, hiihdät. Rispekt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas kun seuraan facebookissa luokkakavereita, niin tuntuu että oon aika laiskiainen. Toki kyllähän mäkin jätän julkaisematta ne sohvalla katsotut telkkarisarjat ja koneen ääressä surffaillut tunnit.

   Poista
 3. Kyllä sä aikas kovassa kunnossa olet! Kunhan et laihdu enempää ettei lihakset katoa ;) Vaikka kuinka yrittää tulla perässä, niin taas kämmäsi se kuntosali tähän uuteen korona-aaltoon. En aio ottaa riskiä etten vie sitä tautia Jyväskylään. Kävelyä ja kotijumppaa, tosin se ei irtoa ihan sillei kuin kuntosali tekisi. Huokaus. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo julkisesti kertominen on vähän sellaista itsensä pakottamista, kun hiljaisuudes tehtyjä lupauksia on paljon helpompi rikkoa. Kotijumpassa on kätevää kun hakee youtubesta vaikka 'kahvakuula' ja sitten otsikosta valitsee, että minkä pituisen treenin tekee. Sen mukaan vain tekee samat liikkeet, niin ei tuu lopetettua liian aikaiseen. Korona-toimia ittelläkin harkinnassa, josko jättää pikkujoulun välistä reissun takia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.