2021-12-06

Viikon kuva - Kävelyllä

Viime viikko oli taas vähäkuvainen. Kokoelman paras päivä kuvallisesti oli eilinen. Vaasassa oli lämpötila -18C ja puin kerrankin tarpeeksi 1,5h kävelylle. Sormia ei paleltanut ollenkaan ja ennemminkin tuli vain hiki. Pesäpallostadionin seinän varjo puolelta päivin kertoo, että aurinko ei kovin korkealle nouse.
Last week was not very active photography wise. The best shots are from yesterday. Temperature in Vaasa was -18C (-0,4F) and for once I put enough clothes on for my 1,5hrs walk. Didn't get cold fingers but actually sweat on my back. The shadow on the wall (Oldfield pun intended) shot at 12.07 shows that the sun doesn't rise very high.


2021w48 Shadow on the wall


Muutama kävelijä näkyi jo jäälläkin. Tuolla saaren varjon kohdalla joku paineli menemään. 
There were already some walking on the sea ice. One of them near that island's shadow.


Kustaanlinna beach


Iltapäivän piristykseksi vielä tyttären kanssa lounas ja erä Nova Lunaa. Luulin hetken jo voittavani, mutta Mariannen loppukiri vei ohi.

Hyvää itsenäisyyspäivää! 🇫🇮 
For the Sunday afternoon refreshment I had lunch with my daughter Marianne. After that we took a round of Nova Luna. For a moment I thought I would win but her last minute spurt surprised me.

Happy Finland's independence day! 🇫🇮8 kommenttia:

 1. Jaa ja minäkö luulin, että Timppa on voittamaton lautapeleissä... Rukalla annoit sellaista kyykytystä, että hyvä kun kotia osattiin sen jälkeen ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti näin se vaan on, koitan sitte määrällä korvata laatua. 🤓 Ja kyllähän lapsesta polvi paranoo, joten mä oon parempi ku äiteeni, mutta mun lapset on parempia ku mä... Hyvin koulutettuja siis! 😊

   Poista
 2. Hrrr, kylmää, vaikka olisi kuinka paljon yllä!

  Hyvää itsenäisyyspäivää, Timo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna oli Vaasas -23C mutta sen jätin kävelemättä ja hoidin askelkiintiön nyt vasta meidän itsenäisyys-lounas-pelipäivän jälkeen kun on enää -13C. Hyvää päivää sullekin Susu! 🍀👍🏻

   Poista
 3. Kauniisti paistaa ja varjot ovat todella skarpit. Jäälle ei taida vielä tohtia mennä edes täällä. No, jollekin pienelle lammelle ehkä. Kameran kanssa on kyllä aika kylmä touhuta näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kylmä ja kirkas osuu yleensä samaan. Lisäksi kun kuvathan on aina hyviä matalalla olevassa valossa, niin Suomihan on hyvä sellaiseen.

   Kuulin tos, että se Suomeen muuttanut työkaveri oli painellut lauantaina yksikseen täältä jäälle 15km kohti koilista ja ollut yötä teltassaan jossain pikkusaares (-23C). Nuoret on hurjia.

   Poista
 4. Hauskat nuo juhlalasit tuossa rannalla, varsinkin näin talvella, antaa hienon twistin kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka kaupunki ne kyllä on pystyttänyt. 😁 Mutta mä kuvasin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.