2020-08-17

Viikon kuva - Hääpäivä!

Viime viikolla nähtiin taas lähipiiriä (Vaasasta ja Hesasta), mutta ehkä spessuin tapahtuma ja valinta viikon kuvaksi oli meidän 17. hääpäivä eilen!
Last week we saw again relatives (Vaasa and Helsinki) but for the photo of the week I chose our 17th wedding anniversary which was yesterday.


2020w33 Wedding anniversary


Tarjan ruokatoive katkarapuleipä toteutuikin jo lauantaina, joten sunnuntaina syötiin mahtavaa kanttarellirisottoa (by Tarja!) ja käveltiin omien juomien kanssa syömään kinuskijuustokakkua kermavaahdolla kiinniolevan pubin terassille torille. Mukava yksityistilaisuus.
Tarja had been planning on having a shrimp sandwich, but it was realized already on Saturday so on Sunday we had amazing chanterelle risotto (by Tarja!). Then we walked to market square for caramel cheesecake with whipped cream and drinks. A really nice private party.9 kommenttia:

 1. Onnea!! Ja paljon tulevia hääpäiviä!
  Pitäisiköhän ottaa laivalla katkisleipä, eikös se ole niiden perinne? Siellä ainakin suomalaiset on niitä oppineet syömään, tellä rannikkoseudulla lienee ruotsista tullut tapa? Mulla oli pitkään kun reissasin noilla laivoilla joko itsetarkoituksellisesti tai sit matkalla johonkin, syödä lihapullat muusilla, se on maistunut merellä hyvin ja tolkun annoskokoja;)

  Sus' ulvoo hääulinan: -AouuuuuououououAouuuu--uu--ui--uuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Sujen sanoista ja hääulvonnasta! 😊

   Mulla on aloiteltuna kalapuolen syöminen vasta nyt Tarjan mallin mukaan, mutta oon päässyt vasta uunissa valmistettuihin kaloihin asti, raa'at ei vielä mee. Jos risteily on tarpeeksi pitkä, niin ehkä ehdit ottaa molemmat! Lihapullat JA katkarapuleivän.

   Poista
  2. Homerilla (Simpson) oli hyvä läppä kun näki kaloja: -Aaaa, prosessoimattomia kalapuikkoja.. ;DD

   Poista
 2. Onneksi olkoon hääpäivän johdosta!

  Hyvät sapuskat teillä ollut ja kiva yksityistilaisuuskin :)

  Paljon, paljon tulevia hääpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiiiiitos SusuPetal! 🙏
   Sääkin oli suosiollinen, eli kaikki oli mukavaa.
   Ja samaa toivotaan mekin!

   Poista
  2. Kääk, huomasin just, että häähumussasi et ole käynyt tsekkaamassa mun lauantaiklassikkoani :)
   No, suotakoon anteeksi tämän kerran, kun oli hääpäivä!

   Poista
  3. Kääk-2 :-o Meillä oli lauantaina vierailijoista ohjelma koko päiväksi ja enhän mä sitte enää sunnuntaina muistanutkaan. Hoidetaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.