2020-08-24

Viikon kuva - Mökillä ja synttärit

Viime viikolla tehtiin vielä yksi pieni Suomi-kierros ja sieltä tuleekin Viikon kuva. Tein elämäni ekat käynnit Kaskisiin ja Kristiinankaupunkiin ja sen jälkeen mentiin onnittelemaan tytärtäni Mariannea synttäreistä ja tutustumaan Aatun kanssa ostamaansa mökkiin.
Last week we did one more short roadtrip in Finland and got the photo of the week. We first visited Kaskinen and Kristiinankaupunki.  Then we went to see my daughter Marianne's and Aatu's new cottage and celebrated her birthday.


2020w34 New cottage & birthday visit


Oli mukava päivä: maisemia, istuskelua, syömistä ja juttelua. Ollaan parin vkon välein vedetty peli-ilta Tabletop Simulatorilla ja Discordin kautta jutellen, mutta on se livenä parempaa.
A really nice day: sceneries, sitting, eating and chatting. We've had a game night every two weeks via Tabletop Simulator + Discord but it's still much nicer to meet live.


6 kommenttia:

 1. Saattaa johtua se livekohtaamisen paremmuus siitä että kun ihmisten keskinäinen viestintä on osaltaa sanatonta niin jää ruudusta osa viestä pois ja jutut ei tyule...öö..."täysillä"? Tuli mieleen kun luin postausta. Kivaa on ollut=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Ei oo ihminen vielä kehittynyt etäyhteyksiin, vaan kommunikointi vaatii kaikkia kanavia.

   Poista
 2. Leppoisan näköistä oleilua auringossa - ja komea mökki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät ja kaikki meni kyllä putkeen. Ja olivat tosiaan löytäneet hienon mökin. Niitä oli kaksikin tuossa, joten riitti makuupaikkoja, tosin ei jääty yöksi.

   Poista
 3. Siis onko sinun tyttäresi jo niin vanha, että ostelee mökkejä? En vaan käsitä tätä ajan kulumista!!!

  Ihanan näköinen paikka! Kai te Tarjan kanssa varasitte sinne jo lomaviikot ensi vuodeksi?

  Niin, ja onnea päivän sankarille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika vilajaa! 33v... Meillä on kuulemma mahis ottaa milloin vain esim viikolla avaimet lainaan. :-) Ja kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.