2020-08-31

Viikon kuva - Pilvee pilvee pilvee

Viime viikolla oli taas vähemmän ohjelmaa, mutta kuvissa oli valinnan vaikeutta. Erilaisia maisemia löytyi loppukisaan viisi. Tämä valittu oli meidän molempien silmiin vangitsevin - pilvimuodostelma Palosaaren rannalta eiliseltä kävelyltä Onkilahden ympäri.
During the last week we had less program but still it was difficult to choose the Photo of the Week. I had five different sceneries as the last contestants. This chosen one pleased the both of us most - a cloud formation on our walk yesterday. This was shot by the Onkilahti bay (or actually 'Onki bay').


20202w35 Clouds for imagination


Neljä muuta loppusuoralle päässyttä kuvaa löytyy täältä (tuosta klikkaat kuvan oikean puolen nuolta, kunnes yo. kuva näkyy taas). Mukana kolme auringonlaskunäkymää samalta illalta ja päiväretki Isolahden pikkusaareen.
The four other photos that I considered are here (just click on the right arrow on the right side of the photo until you see this cloud again). There are three sunset views of one evening walk and a scenery from our walking trip to a small island.10 kommenttia:

 1. "Ei oo pilvee, pilvee, pilvee, kun päällikkö kaiken poltti!! ..sit siihen tuli se pienempi Kyttä, kysyi onkos..." ;DD
  Sinä se tulet vastaan noissa biiseissä, vars muusa! Saatko provikkaa?

  Hienoja pilvi-otoksia, tykkään sineen taivaan hukkua, sininen rauhoittaa mukavasti.
  "Ja valkoiset on lampaat.." nyt alkoi soida päässä Kuoppamäki, se pastori aus deutch, ei se rumpali=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! Kiitos! 😊 Tuo kappale tosiaan inspiroi merkinnän otsikkoon, mutta ei ollut mitään muistikuvaa, että meikämandoliino olis mainittu sanoissa. Mahtipilviä on myös Oldfieldin Five Miles Out levyn kannes. Ittelläni näitä muutaman kerran tullut kuvattua, vähän samanlainen näkyi Orlandos: https://www.flickr.com/photos/timokoo/35439882963/

   Poista
 2. Todellakin, 3 x otsikkosana. Great minds think alike on Tuesdays :D

  On kyllä huikea pilvimuodostelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja molemmat vielä aika samaan liittyviä! ^_^ Hauska tuo Suren hoksaama kyttäkin siellä laulun sanois. En olisi itte muistanut / edes koskaan kiinnittänyt huomiota, vaikka yleensä oma nimi pistää korvaan kaikis puheis.

   Poista
  2. Mun versiossa se menee: sit siihen tuli se pienempi kyttä, se pani meidät oksennukseen!! (ojennukseen)..
   Se on Sujen...tai su'en..suren sitten ko surmaan, shäätnä;DD Tai menee se Surenkin, tuloo surenkorento mielehen..

   Poista
  3. No tuo on tosiaan se pohojalaasittain lausuttu taivutus Susi-sanasta. 😊 Mutta tätä on pari kertaa käsitelty, joten muistan kyllä halutunkin muodon. Ehkä tuos on sama kuin paikkakuntien taivutukses, että se asianosaisen haluama muoto on oikee! Surenkorentoja olikin tyttären mökillä vaikka kuinka paljon, jänniä otuksia! 👍

   Poista
  4. Ehdin jo unohtaa, alkaa tulla ikää kun huomaa että muistan tietäneeni tähän vastauksen mutta tyhjää lyö=)
   Arvontaa pukkaa: https://sushuokailee.blogspot.com/2020/08/nimea-huets-voita.html

   Poista
  5. Osallistuttu! 👍🏻

   Poista
 3. Ihana pilvikuva! Kesää huokuva kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noissa muissa oli kans kivoja yksityiskohtia, mutta tämä oli niin selkeä, että piti valita. :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.