2020-09-28

Viikon kuva - Aila

Viikon kuvaksi valikoitui eniten huomiota kävelyillä herättänyt Aila-myrsky tai enemminkin sen kaatamat puut.
The Photo of the Week is from an island near-by and one of the fallen trees there. An Autumn storm hit the West coast around Sep 17th.


2020w39 Aila storm


Hietasaaressa (tämä kuva) oli kaatunut kuutisen puuta ja muutenkin joka puolella meren lähellä oli erinäköisiä puita kumossa tai katkenneena. Kuvassa taustalla näkyvä esiintymislava oli lähellä tuhoutua, kun iso koivu kaatui kulmaa hipoen sen viereen. 
This place had about six trees either fallen or broken and the situation was the same all around the Vaasa area (and some 100 km around here). The stage behind these fallen twins was almost destroyed as one tree missed it closely and just touched the corner. 4 kommenttia:

 1. Näin itseasiassa eilen tuollaisen puun alaosaston, oli pätkitty ja niostettu kuorma-auton lavalle, liekö ollut juurikin myrskynkaato. Kova on voima tuulella kun innostuu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään sitten yhdessä meinaa puut ja kolahtaa maahan. Aina kestää hetken tottua niihin puuttuviin puihin, mutta kyllä se jonkin ajan päästä taas tapahtuu.

   Poista
 2. Yksi vaahtera rysähti kävelytielle parinkymmenen metrin päässä kotitalosta, onneksi kukaan ei jäänyt alle.

  On nuo myrskyt hurjia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi myrskyllä on vähemmän porukkaa liikkeellä, joten vaara pienenee, mutta kyllähän aina joskus jollain on huono tuuri. Ja jatkossa näitä myrskyjä taitaa olla vaan vielä enemmän (vrt mun seuraava postaus).

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.