2020-09-07

Viikon kuva - Remppaa ja rentoutumista

Viime viikolla tapahtui eniten kämpänkunnostuspuolella - parvekkeen kaiteet, lattialaudat (kiitos Kenneth) ja pesuhuoneen valaistus uusiutui. Mutta mukavaa istuskeluakin tapahtui!
Last week's events were mostly related to renovation - we got our balcony railings and floor renewed (thanks Kenneth for the latter one). Also the lights in our washroom were improved. But we had also nice get-together.


2020w36 An extremely nice dinner


Suunniteltu veneily peruuntui kovan tuulen takia, mutta istuttiin iltaa hyvän ruuan ja kivan juttelun merkeissä. Kiitos Pirjo ja Seppo! 🙏🌹
The planned boating was cancelled due to strong wind, but we had a lovely evening eating and chatting.  Thanks Pirjo and Seppo! 🙏🌹10 kommenttia:

 1. Olen aina halunnut käyttää sanaa sensaatiomainen! ja koska olet nimennyt kuvan extremely niin vastaan että Absolutely sensational feelings I sense in this picture!!=)
  - Pasila, Ode of Joy!! =)
  (kenen biisi?)

  Sun ilmees on... vinha;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia sanoja pitää käyttää, ettei ne pölyynny! :-) Beethoven tulee vaan mieleen, mutta ei taida olla oikea vastaus (ja mä vähä ecosioinkin sanoilla...). Hymyn yritelmä vaan.

   Poista
  2. Se on Bach. Blackmore kopsasi sen perusriffin itselleen biisissä difficult to cure
   https://www.youtube.com/watch?v=-kcOpyM9cBg&ab_channel=masterofacdcsuckaS
   https://www.youtube.com/watch?v=zeQe5AVo7hk&ab_channel=marceloazn jälkimmäinen rainbow, intro kestää 46 sek

   Poista
  3. No Beethoven tos sun linkkaamas ekas videos kuitenkin näkyy nimenä... 😃

   Mutta niinpäs on sama Rainbowlla, tuota levyä tuli nuorena kuunneltua paljon, mutta enpäs olisi muistanut tuota yhteyttä kappaleesta. Klassikkomatskua kuitenkin!

   Poista
  4. Justa tajusin virheeni=) Kirjoitin ensin Bach ja sit aloin tarkistelemaan, unohtui. Dj Nite oli kova jossain olikohan hiekkasärkän tanssilava tms, kaitafilmiltä pyöritti taustaa kun soi rainbow'n Can't hapen here, niitä öljypummpuja ym mitä siinä videollakin.

   Poista
  5. Meillä on vaimolla nuoruuden musataustana klassinen, siinä ku ittellä oli nämä heavit, proget, popit yms niin siltä kuulee aina nämä eri musiikkien tekijät. Ei tartte googlata jos on paikalla. 😄

   Can't on kans tuttu. Rainbowsta tulee aina hyvät muistot.

   Poista
 2. Onneksi ei pelkkää remppaa vaan myös rentoa yhdessäoloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Oli se toisaalta hyvä noi rempatkin saada valmiiksi, eipä sellaista oo montaa kertaa täs kämpäs asumisen 16 vuotena tullut tehtyä. :-D

   Poista
 3. Ai, teilläkin tehdään remppaa. Kovaa hommaa, mutta sitten voi olla iloinen ja tyytyväinen, ja se näkyy kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päästiin helpolla, valot ja kaiteet teki maksettu tyyppi ja tuo lattialaudat hoitui 3,5h kun naapuri auttoi ja oli sen jo kerran tehnyt itselleen. Mutta tyytyväisiä oltiin näistäkin! 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.